2016. je godina koju sam čekala!

Da, 2016. je godina za koju znam da će mi biti uspešna na svakom planu. Kako znam? Kao prvo ušla sam u 31. godinu života i započela novu možda i najbitniju deceniju života, kao drugo pamet koju imam, volela bih da sam je imala i mnogo ranije, kao treće imam dovoljno iskustva da ne pravim strateške životne i poslovne greške, kao četvrto imam divne prave prijatelje, koji su i dalje tu za mene i ja za njih, kao peto odličnog poslovnog partnera i tim saradnika i kao šesto i najvažnije zdrave i stabilne porodične odnose i LJUBAV. Prvi put u životu mi je sve jasno i složeno baš kako treba, sada mi samo treba fizička i mentalna snaga da sve svoje ideje iznesem na videlo.

2016

Ja sam čovek petogodišnjeg plana, sa milion ideja, kako god to zvučalo. Ranije me je bilo sramota da pričam o svim svojim idejama, jer mi se činilo da sve to ljudima izgleda nerealno. Međutim, kada krenete da realizuje svoje ideje i kada se vidi rezultat vašeg rada i stalni progres, svi počinju da vas slušaju i više ne zvučite “blesavo”. Šta god da vam je ideja, REALIZACIJA je ta koja je najbitnija. Sam proces može da bude mučan i trom, ali bitno je da uživate u svakom trenutku, jer će uspeh kakav očekujete možda doći, a možda i ne. Ako volite ono što radite i ako vam uspeh sam po sebi nije jedini cilj, bićete na kraju dana zadovoljni i ispunjeni.

ninamilan2016

Pre nego što pobrojim neke od svojih zamisli za narednu godinu, moram prvo da kažem da je 2015. godina za mene bila godina donošenja važnih odluka, godina u kojoj sam osmislila strateški značajan projekat za razvoj Wannabe doo kompanije, godina u kojoj sam prihvatila i spoznala sebe kao poslodavca i lidera, godina pronalaženja unutrašnjeg mira i fokusa, godina u kojoj sam naučila kako da budem poslovna žena/mama/supruga bez griže savesti, jednom rečju godina sazrevanja. I da, još jedna jako bitna stvar se desila u 2015. godini – pokrenula sam lični blog!!!

nina2016

Rano je govoriti o utiscima i planovima, jer je NINAMILAN u razvoju, ali moram da kažem da mi je vrlo zahtevno da radim na njemu pored svih obaveza koje imam, gde svaki post nastaje između sastanaka i telefonskih poziva, nekako u trku i kompletnom kreativnom haosu koje nosi radna atmosfera Wannabe Magazine tima. Znam da vam tako ne izgleda, možda mi i neverujete, no jedno vam moram reći – svaki post na NINAMILAN blogu je vrlo ličan, kao i uostalom ovaj tekst. Vreme će već pokazati svoje.

2016 godina

I za kraj bi trebalo da podelim sa vama i moje planove za, kako sam već rekla, USPEŠNU 2016. Privatni i poslovni planovi i očekivana uspešna realizacija su moj način razmišljanja, potpuno je nebitno koji su to tačno planovi. Bitno je moje predubeđenje od kojeg ja nikad ne odustajem, kao i moj unutrašnji osećaj koji me nikad nije izneverio. I još nešto, planiram da UŽIVAM u svakom danu 2016. godine i u svemu što radim, jer će onda i sam USPEH imati smisla!

Srećna i zdrava vam bila ova godina!

srecna 2016 ninamilan

ph. Dragan Asanov