About

NINAMILAN je blog sa ličnim pečatom, gde ćete moći da pronađete stilsku inspiraciju, da saznate više o zanimljivim ljudima koji nas okružuju a koje sam imala priliku da upoznam, i da se pronađete kroz različite teme i pitanja koja se postavljaju pred sve mlade i ambiciozne žene, i to sve kroz kategorije “Style&Lifestyle”, “Beauty&Mind”, “Work&Inspiration” i “Food&Soul”. 

Nina-1-4

Rođena sam 1985. godine u Zagrebu. Oduvek sam bila zaljubljena u klasičnu muziku i umetnost. Baš iz tog razloga odlučila sam da upišem muzičku školu i kasnije se opredelim za solo pevanje, sa idejom da mi to bude i životni poziv. Nakon završene srednje muzičke škole, spletom okolnosti odlučila sam da ne nastavim studije na Muzičkoj akademiji i upisala sam italijanski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu. Tokom studiranja italijanskog jezika okrećem se i drugim vrstama umetnosti kao što su slikanje i ilustracija, kao i vajanje. Još jedna od mojih ljubavi je i moda, stoga požela sam da studiram modni dizajn, što sam i učinila, a činim i dalje na Univerzitetu Metropolitan.

Po završenim studijama na Filološkom fakultetu i dolazim na ideju da pokrenem sopstveni blog na kome ću obrađivati teme iz oblasti modnog dizajna i savremene umetnosti. Prva osoba, jedina iz bližeg okruženja, koja me je konkretno podržala je bila Nađa Jokanović, farmaceut po profesiji i jedna od mojih najboljih prijateljica. Ubrzo nakon toga u saradnji sa Lazarom Stojkovićem, ideja bloga se spontano pretvorila u magazin i za samo desetak dana bez finansijske investicije, nas troje smo kreirali i podigli sajt. Nakon par meseci Wannabe Magazine je okupio oko 100 saradnika koji su zajedno sa nama sagradili novu nesvakidašnju online destinaciju, punu životnih i zabavnih priča.

Rezultat svega toga vidljiv je danas kada je Wannabe Magazine najposećeniji fashion, beauty i lifestyle magazin u Srbiji. Iz svega ovoga, stalno se rađaju novi projekti koji poslovanju Wannabe Magazine-a daju potpuno novu dimenziju na domaćoj internet sceni.

2013. se udajem za Milana Milovića i postajem ponosna supruga i mama devojčice Lene Petre.

Kontakt: nina@ninamilan.com