All dark and sexy

Ne znam da li sam ikada nosila uske dekoltirane haljine. Čini mi se da su ove godine takvi modeli haljina bili baš nošeni i želela sam da probam i ja neku od takvih haljina, iako sebe nisam mogla da zamislim u tome. Haljinu Tijane Žunić prvi put sam videla na manekenki i bila sam oduševljena. Pre nego što sam je probala, imala sam ideju da je ponesem u kompletnom crnom stajlingu, da je iskombinujem sa čizmama preko kolena od prevrnute kože i crnim dugim kaputom i naravno neizostavnim Kuboraum naočarima, jer su se detalji na haljini dobro uklapali sa njima. I sve sam ja to dobro zamislila, osim činjenice da nisam manekenka i da imam možda preizražene obline za ovakvu haljinu i za ono što sam želela ovim stajlingom da postignem.

Ovakav način oblačenja je naravno stvar ukusa i stava prema sopstvenom seksepilu. Lično volim da ga vidim na drugim ženama. Ako se odlučite za ovakvu haljinu na primer za doček Nove godine, nosite je obavezno uz visoke potpetice u nekoj atraktivnoj boji i stavite akcenat na jako našminkane oči, dok frizura može da bude što jednostavnija.

ph. Dragan Asanov

All dark and sexy NINAMILAN (1) All dark and sexy NINAMILAN (2) All dark and sexy NINAMILAN (3) All dark and sexy NINAMILAN (4) All dark and sexy NINAMILAN (5)

Pridružite mi se na Facebooku, Twitteru, Instagramu i Youtubeu.