Beauty: Nuxellence Detox & Giveaway

Nedavno sam bila na promociji novog NUXE proizvoda, koji je namenjen svim onim ženama koje spavaju manje od osam sati dnevno, a koje žele da ima koža lica izgleda odmornije. Reč je o proizvodu koji se zove Nuxellence Detox.

Šta to Nuxellence Detox radi da bi koža izgledala svežije? Kažu da stimuliše detoksikaciju ćelija uz pomoć kombinacije ekstrakta albicije ili drveta svile (lat. Albizia julibrissin) i šećera dobijenih biotehnologijom – alfaglukanima i da zahvaljuju ovoj formuli, kožne ćelije mogu da očuvaju optimalni nivo energije što daje mladalački izgled kože.

Nakod prezentacije jedva sam čekala da isprobam ovaj proizvod, jer mi san stalno nedostaje i da vidim da li će mi prijati. Ja sam efekat svežine videla odmah ujutru nakod prvog nanošenja. Inače za one koji koriste NUXE kozmetiku ovaj proizvod je dopuna Nuxellence Eclat Fluidu koji se koristi ujutru. Meni lično više prija da koristim samo Nuxellence Detox uveče i moram da napomenem da mi se mirisi oba proizvoda dopadaju. Volela bih da i vi probate i podelite sa mnom svoje iskustvo, pa sam zato organizovala za vas i Giveaway.

1

Ovoga puta poklanjam vam jedan Nuxellence Detox proizvod.

Uslovi učešća u Giveaway-u:

1. lajkujte Facebook stranicu NINAMILAN OVDE
2. u komentaru ispod pinovanog posta na Facebook stranici NINAMILAN tagujte dve drugarice
3. na Facebook stranici NINAMILAN lajkujte tri objave koje vam se najviše dopadaju

U petak 18. marta na Facebook stranici ću proglasiti pobednicu uz pomoć sajta random.org

Giveaway je otvoren samo za učesnike sa prebivalištem u Srbiji.

Srećno!

Pridružite mi se na Facebooku, Twitteru, Instagramu i Youtubeu.