Blog #birthday: (Kad pre) drugi rođendan?!

Pre 2 godine je nastao blog NinaMilan.com. Mogu reći da sam bila u blagom šoku pre par dana kada sam shvatila da je već prošlo toliko vremena!

Blog je nastao sa idejom da bude mesto na kojem ću ja konačno imati zabeležene sve svoje ideje, projekte i stvari koje volim da radim kako za sebe, tako i za klijente; mesto na kome će ljudi moći da upoznaju mene i sve one ljude koji grade sa mnom jednu divnu poslovnu i životnu priču.

Ta ideja je i dalje prožeta tekstovima i slikama koje delim sa vama, iako se ponekad dogodi da dugo čekate na novi post – jer život se dešava u međuvremenu. Kad smo već kod toga, od količine obaveza sam potpuno zaboravila na rođendan bloga i naravno ko me je podsetio, nego moja Nađa Jokanović!

rodjendan

Želim da se zahvalim divnim fotografima koji su ponajviše obeležili dosadašnji rad na ovom projektu Draganu Asanovu, Vesni Kojić, Miomiru Miliću – hvala vam na brzini i fleksibilnosti, moj svaki fotosešn ne traje duže od 10 minuta!

Zatim saradnicama Eleni Erdeljanović i Dragani Katić – jer znate koliko je teško bilo ujuriti me za svaki post i objavu! Nadici Lekić koja već godinama pokušava da me našminka dok ja jedem, pijem kafu, pričam sa ljudima u firmi, telefoniram i vrtim se kao na iglama!

Sandri Popović koja mi je spasila kosu i koja toleriše godinama sav moj haos i sva moja kašnjenja, kao i Aleksandri Zec i Tijani Žunić za sve stilske improvizacije i kreacije napravljene u poslednjem trenutku, jer naravno nikad nemam vremena i uvek imam ili višak kilograma ili sam trudna!

Mom najomiljenijem saradniku Marku Nikoliću, koji se meni i blogu desio krajnje spontano i sa kojim je makeup u mom životu dobio novu dimenziju – jedno veliko i posebno hvala!

I za kraj, hvala vama dragi čitaoci koji ste sa mnom od početka ili možda čitate moj blog po prvi put – hvala vam na odvojenom vremenu, komentarima, porukama i poverenju! <3