Blogger Show: Nastavak uspešnog projekta

Bloger Vizual logo

Ideja za prvu sezonu Wannaber Blogger Show-a nastala je iz spontanog razgovara sa klijentom i trebalo je vremena i dosta razmišljanja da li uopšte da se upustimo u takav projekat. Nije lako raditi sa ograničenim resursima, kao i nemati primer na koji bi makar malo mogli da se ugledate. Ipak je to bio prvi projekat tog tipa u Srbiji i to na YouTube kanalu. Bilo je to vrlo izazovno kako za nas, Nađu i mene, tako i za mladi produkcijski tim, a pogotovo za devojke koje su se takmičile. Sreća je što smo imali podršku klijenata kao što su Fashion Company, Bambi, SC Ušće, Rosal, Herbafast, Aura, kao i značajnih ljudi sa srpske modne scene, poput Marka Nikolića, Petra Janoševića, Lare Milanović, Dragana Vurdelje, Gordane Manojlović, Boška Jakovljevića, Nenada Radujevića… Zahvaljući zajedničkoj volji da ponudimo internet publici nešto novo, ovaj projekat je uspešno realizovan.

Druga sezona nosi naziv “Blogger Show” i donosi nam drugačiji koncept. U glavnoj ulozi su četiri dame sa srpskog blogerskog neba, Anastasija Đurić, Dunja Jovanić, Jovana Radojičić, Svetlana Prodanić koje će kroz čitav serijal svim ljubiteljkama ovog posla pokazati kako izgleda njihov svet.

Projekat će se emitovati naredna tri meseca svakog četvrtka od 21h, na YouTube kanalu Wannabe Magazine-a i nadam se da će te ga pratiti, jer je dobra razonoda za žene koje vole modu.

Uskoro izlazi treća epizoda, a vi do tada, ako već niste, pogledate predhodne dve epizode i obavezno zapratite naš YT kanal, značilo bi nam.

blogerke blogger show blogger show blogger

Fotografije: Dragan Asanov

Pridružite mi se na Facebooku, Twitteru, Instagramu i Youtubeu.