#borntorun: Testiranje novih Urban Decay proizvoda

Vreme je za makeup novitete! Ovih dana sam u svoj neseser sa šminkom dodala nekoliko novih Urban Decay proizvoda, a sada je krajnje vreme i da ih testiram. Naravno, u pomoć sam pozvala svog dragog Marka Nikolića sa kojim sam za vas pripremila još jedan ultra zabavan makeup tutorijal. Doduše, ovoga puta smo se nešto više šalili i “prozivali” nego što smo se zaista šminkali, ali na kraju ipak možete da vidite finalni rezultat makeup look-a koji smo nazvali “Born to Run”.

3

Ovaj makeup look je prilično hrabar jer uključuje intenzivne nijanse kako na očima, tako i na usnama. Moram da priznam da sam u početku bila skeptična, ali na kraju mi se ovakva šminka ipak dopala iako nije nešto što bih nosila svakog dana, odnosno, baš svaki put kada uveče izlazim.

2

Kada je reč o proizvodima koje smo koristili, za blistav ten je bio zadužen NYX Glow, za ovaj savršeni smokey eyes u zelenim tonovima je bila zadužena Urban Decay Born to Run paleta senki, dok sam na usnama imala Urban Decay Hi-Fi Shine sjaj u raskošnoj ljubičastoj nijansi.

Tokom šminkanja smo Marko i ja imali i sitne rasprave o tome šta je u trendu, a šta ne, pa me baš zanima i vaše mišljenje o ovoj temi! I, kao i uvek, imate puno pravo da nam predložite šta sledeće da snimamo.

Do nekog sledećeg makeup tutorijala…