#casualfriday: Omiljeni dan u nedelji

Petak uvek dođe brže nego što ga očekujem. Taman dođe jedan, usledi vikend i traka se okrenula i evo nas opet na kraju sledeće nedelje. Još jedan petak. Tako je to kada radiš posao koji voliš i nedelja prosto proleti.

IMG_3000

U to ime, u ime petka koji svi volimo, lepog zimskog dana, više sunca nego obično i još više neispričanih priča koje jedva čekamo da podelimo jedini sa drugima, danas se javljam daleko od radnog stola- naš casual friday! Ne mogu baš da kažem da nam je za casual druženja potreban neki specijalan dan u nedelji (ko god da je bio makar i na pet minuta kod nas u redakciji WANNABE magazina zna o čemu govorim) ali volimo tako malo ponekad da stavimo stop na obaveze i ono što se mora i pobegnemo iz kancelarije na bar pola sata opuštajućeg druženja i savršene kafe.

IMG_3032

IMG_3053

Možda je Blue Monday nešto na šta smo navikli ali ja sam rešila da nijansama plave obojim današnji dan i opredelila se za ovu kombinaciju. Trenerka koju sam dizajnirala se ispostavlja nezaobilaznom i u poslednje vreme je kamen temeljac mog garderobera. Biti poslovna žena sa porodicom i milion kreativnih ideja i tekućih projekata znači uvek biti on the run. Zato mi pored stila, udobnost i fleksibilnost postaju sve bitniji. A trenerka me u tome prati. I fashion i udobna.

IMG_3065

IMG_3097

Ako bih morala da biram jedan od omiljenih zimskih komada u top 5 bi sasvim sigurno upao ovaj Erdem X H&M kaput. Ne samo što je oversize kroj nešto što inače volim, i što mu je boja gotovo savršena- dovoljno tamna da je zaista zimski, dovoljno razigrana suptilnim kariranim paternom koji je nezaobilazan trend i razbija svaku monotoniju, već je neverovatno lagan a istovremeno i super topao. Kažem vam savršenstvo!

IMG_3094

Srebrno+ platforma, Calvin Klein stvarno ne omašuje. Cipele kao stejtment komad. Jednaka ljubav ide i mom polaroid fotoaparatu od kog se bukvalno ne odvajam u poslednje vreme.

IMG_3112

A kako vi provodite poslednji januarski petak?

1 nina

Trenerka: NinaMilan
Cipele: Calvin Klein
Kaput: Erdem X H&M
Naočare: Max Mara

Foto: Alek Živković