Special Insta-shoot: Cool mame i njihovi klinci i klinceze nose Lena Petra Girlswear

Ovih dana organizovali smo jedno predivno i presimpatično fotkanje u našem studiju – verujte mi svi smo se kolektivno rastopili! Naime, posetile su nas mlade mame sa svojim mezimicama i sve su, od glave do pete, bile obučene u Lena Petra Girlswear! <3 <3

U pitanju je mini capsule kolekcija u kojoj, osim devojčica, i njihove mame mogu da pronađu zanimljive letnje modele za sebe i dožive prave #MiniMe momente sa svojim devojčicama!

Osim toga, idealna je prilika i da najavim nešto novo!

Maltene od prvog dana od kada postoji brend Lena Petra Girlswear, mnogi su mi postavljali pitanje – “A šta je sa dečacima? Da li će biti kolekcije za njih?”

U početku to nije bilo u planu, biću iskrena. Međutim, nakon što su kolekcije Lena Petra Girlswear doživele takvu popularnost i za tako kratko vreme, a majke i dalje jako želele da i svoje dečake obuku u nešto drugačiju, jedinstvenu i modernu odeću, zvanično mogu da najavim da vas od jeseni očekuje i jedan novi brend – Monsieur Max!

smanh=jena

Monsieur Max će oblačiti dečake i učiti ih pravilima dobrog ukusa i stila od malih nogu, uz pomoć njihovih elegnatnih mama, naravno! 

Do kolekcije koja će biti dostupna za jesen/zimu 2017, evo jednog malog #sneakpeek momenta u Monsieur Max komade, koji su već sada dostupni u okviru capsule kolekcije zajedno sa odabranim Lena Petra Girlswear modelima za devojčice i njihove mame! <3

insta 6
insta 5a
insta 8
insta 9