DD cream Crystal Derma & Giveaway

Moja put je svetla i koža jako osetljiva. Sa godinama mi se čini da je sve osetljivija i da stalno moram da tražim novo rešenje za negu. Poslednje dve godine sam imala priliku da zahvaljujući poslu isprobam mnogo kozmetičkih brendova i mnogo različih proizvoda. I tako sam došla i do DD Crystal Derma anti age kreme. Prvo što sam pomislila jeste šta znači DD? Nećete verovati – Daily Defense! Zvuči cool! A to je zato što je multifunskcionalna krema koja vas bukvalno štiti od svega!

Prvo ona je anti age krema, bez parabena i mirisa, brzo se upija i ja je koristim ujutru kao pripremu lica pre šminkanja. Ima zaštitni faktor 20 SPF, sadrži još i ektoin, koji kožu hidrira i čini elastičnom. To je inače prirodna, novootkrivena supstanca koja štiti ćelije kože od nepovoljnih uticaja spoljašnje sredine. I ne znam da li ste znali da su prvi znaci fotostarenja kože su suvoća, perutanje, hiper i hipo-pigmentacija? Ova krema i to prevenira. Preporučuje se njeno korišćenje i posle kozmetičkih tretmana i dermatoloških procedura, npr. hemijskog pilinga.

Ono što sam već rekla ja imam osetljivu kožu sa masnom T zonom i meni ova krema baš prija. Inače je namenjena svim tipovima kože, zato je morate probati i sa mnom podeliti svoje iskustvo.

1

2

3

Praktično pakovanje – jednom stisneš pumpicu i toliko kreme je dovoljno.

4

Da probam! Mmmm, svilenkasto. Nema miris, ali mogla bih da je pojedem.

5

Dnevna antisolar krema sa ektoinom – osećam se kao da me neko pomazio.

6

Odlično! Savršeno se upija, prava podloga za celodnevnu šminku!

Fotografije: Miomir Milić

U saradnji sa ovim brendom poklanjam vam po dve DD kreme!

Uslovi učešća u Giveaway-u:

1. lajkujte Facebook stranicu Crystal Derma

2. lajkujte Facebook stranicu NINAMILAN

3. u komentaru ispod pinovanog posta na Facebook stranici tagujte dve drugarice

U sredu 11. maja u podne na Facebooku ću proglasiti pobednice uz pomoć sajta random.org

Giveaway je otvoren samo za učesnike sa prebivalištem u Srbiji.

Srećno!