Dramatic New Year’s Makeup Look (GIVEAWAY)

Kao što sam pre nekoliko dana i najavila, na redu je nešto dramatičniji i upadljiviji makeup look, za sve vas koje želite da u Novu godinu uđete glamurozne, upečatljive i sa malo više šljokica nego inače! Šalu na stranu, makeup look koji smo ovoga puta Marko i ja osmislili je nešto smeliji i definitivno je nešto što bi trebalo da isprobate ukoliko će vaša novogodišnja toaleta biti svedenija jer će sva pažnja biti usmerena upravo na vašu fenomenalnu šminku! Ovoga puta sam se i ja oprobala u ulozi šminkera i to Markovog ličnog, te verujem da ćete se slatko ismejati dok budete gledali naš novi tutorijal!

U duhu praznika, nastavljamo i sa nagrađivanjem, a ovoga puta imate priliku da osvojite sledeće proizvode: Better Than Sex maskaru (Sephora), Too Faced Melted Matte Limited Edition Gingerbread Scented ruževe, Girl + Man (Sephora), Shiseido Ginza Tokyo Modern Matte Powder ruž (Jasmin parfimerije) i Shiseido Ginza Tokyo Kajal Ink Artist Shadow, Liner i Brow (Jasmin parfimerije).

Sve što treba da uradite jeste da:

1. pratite Marka i mene na Instagramu (@milovicnina i @markofoxmakeup),
2. lajkujete ovaj naš video na WANNABE MAGAZINE YouTube kanalu,
3. se subscribe-ujete na WANNABE MAGAZINE YouTube kanal,
4. u komentaru ispod ovog videa na WANNABE MAGAZINE YouTube kanalu ostavite komentar.

Giveaway traje do 7. januara, a srećni dobitnik će biti proglašen putem sajta random.org 8. januara u komentaru ispod ovog videa na WANNABE MAGAZINE YouTube kanalu. Giveaway važi samo za Republiku Srbiju! Srećno! :)

IMG_8306

IMG_8308

P.S. Za šminkanje smo koristili i Gingerbread Spice Eye Shadow Palette (Sephorakoja je, kao što vidite, zaista fenomenalna!