FAB Living by Una: Novo #mustvisit mesto u srcu Beograda + Giveaway

Možda sam ja ovih dana malo usporila ritam jer se trudim da se što više posvetim i ugodim sebi, dok se polako pripremam za dolazak nove bebe, ali u Beogradu sve ide dalje, svojim tokom, užurbano, interesantno, drugačije, novo.

Za sve one koji vole da se upuštaju u stylish putovanja ulicama starog Beograda, evo destinacije na koju se mora svratiti pod #MUST! Dakle, u srcu Vračara, nedvano se otvorilo jedno novo, opušteno i jedinstveno mesto koje ćete zavoleti na prvi pogled – concept store FAB Living by Una.

IMG_6734-2

Ja, ljubitelj modernog, a živopisnog, svedenog, a lepog, drugačijeg, a poznatog – prosto sijam od sreće.

Ova concept radnja je drugačija. Puna je malih skrivenih “blaga” i predstavlja fuziju mode, home decor-a i art instalacija! Ovde možete pronaći garderobu i nakit koju su dizajnirali savremeni domaći modni kreatori, art instalacije mladih kreativaca, ali i unikatan nameštaj i dekor za kuću, umetnička dela, vintage muzičke instrumente, i još toliko toga da će vam se zavrteti u glavi! Ponuda FAB Living by Una concept store-a je pažljivo selektovana i birana sa ljubavlju; stvari koje se ovde prodaju ne nastaju samo u Srbiji, već su pronađene na različitim kontinentima sveta i preseljene u Beograd kako bi postale vlasništvo nekih novih, urbanih ljudi.

IMG_6676-2

IMG_6694-2

Stanje: Ne znaju oči gde da gledaju pre!

Ovde ćete pronaći savršen poklon ili novi omiljeni mantil, ogrlicu, lampu, ogledalo za kupatilo – Fab Living by Una nudi zaista jedinstveno shopping iskustvo i skoro pa nestvaran uvid u vajb Beograda. Zavodljiva atmosfera i chill muzika, će vas tek posebno opustiti!

IMG_6687-2

IMG_6682-2

Uskoro vas na Wannabe Magazine-u očekuje i zanimljiv intervju sa idejnim tvorcem i vlasnicom ovog savršenog mesta, Unom Nikolić, a do tada učestvujte u GIVEAWAY-u koji smo vam zajedno pripremile! Ostaje vam samo da izaberete omiljenu suknju, majicu na pruge, trenč mantil baletnake i pravac do FAB Living by Una concept store-a!

IMG_6712-2

INSTAGRAM GIVEAWAY:

Una Nikolić i ja smo vam nudimo šansu da osvojite vaučer od 5000,00 dinara koji možete iskoristiti u FAB Living by Una Concept radnji.

Trk na moj Instagram profil da biste saznale kako >>> https://www.instagram.com/ninamilanblog/