FESTIVAL READY LOOK: HIPPIE CHIC + GIVEAWAY

Kao neko ko je imao muzičko obrazovanje i ko zaista voli muziku od kad zna za sebe, leti se posebno obradujem muzičkim festivalima. Posebno mi je inspirativno da se stilizujem za iste ali i šminkam.

Imala sam priliku da budem deo sjajnog projekta brenda L’Oreal Paris inspirisanog festivalskim look-om. Sa blogerkama Jovanom Radojičić, Anastasijom Đurić i Ivom Čuljak probala sam novu Miss Hippie maskaru i osmislila svoj festivalski make up look pod nazivom Hippie Chic.

Nina Milan Miss hippie

Zajedno sa L’Oreal Paris vas nagrađujem kartama za sva 4 dana Exit festivala, a evo šta je potrebno da uradiš:

Podeli sa mnom svoj festivalski #misshippie makeup look i osvoji kartu za sva 4 dana EXIT festivala! Napravi selfie fotografiju na kojoj ćeš pokazati svoje makeup umeće i novu L’Oreal Paris Miss Hippie maskaru, objavi je na svom instagram profilu uz 3 hashtag-a: #festivalready, #misshippie i #lorealparis. Ispod ove moje fotografije ostavi komentar da mogu da pratim tvoje učešće i da odaberem možda baš tvoj look! Dobitnica će biti proglašena 5. jula u 13h ispod ove slike i kontaktirana zbog preuzimanja karte. Budi kreativna i spremi se za festival! Srećno!