I pelene mogu da budu “fashion”

Ako modu doživljavate kao igru, uživate u kombinovanju boja, materijala i stilova, volite da se igrate stiliste, onda kada dobijete bebu uživaćete u svim bebećim stvarima, bilo da su flašice i cucle u pitanju, posteljina, garderobica ili pelene. Slaganje boja i šara je beskrajno zabavno u tom slučaju, jer je sve za bebe i decu neverovatno slatko.

pelene (1) pelene (2)

Još u trudnoći istraživala sam šta sve kod nas postoji od brendova, raspitivala se šta je najkvalitetnije i najbolje što možete priuštiti za svoje dete, između ostalog i kada su pelene u pitanju. U početku smo i muž i ja kupovali po pakovanje od svakog brenda da bismo isprobali šta nam najviše odgovara i na kraju smo koristili dva brenda pelena, dok nije došlo leto i dok nisam videla kul TV reklamu za Pufies pelene. Pošto imam devojčicu, haljinice su nezaobilazne u njenom garderoberu, ali je tu i pelena koja se uvek vidi. Tada sam počela da kupujem i Pufies pelene, zbog atraktivnih dezena, jer i pelena može da izgleda “fashion”. Kasnije sam na internetu još našla šta sve Pufies kao brend nudi i videla sam da u ponudi imaju čak 32 različita dizajna pelena što je priznaćete baš zanimljivo, a na sve to dobro upijaju i mekane su.

Pored izgleda veoma mi je važno kako se moja devojčica oseća u ovim pelenama. Uvek je nasmejana i dobro raspoložena, lako se kreće, uživa u svojim omiljenim igrama, aktivna je, a guza je uvek suva. Trusted Trends kao odlika ovih pelena je veoma važan momenat. Ove pelene su napravljene od najkvalitetnijih materijala i prošle su rigorozne kontrole, jer kada je nega i zdravlje dečije kože u pitanju, pelene moraju da zadovolje najviše standarde.

Priznajem da sam od onih majki koje obraćaju pažnju na sve, pa čak i na to kako će izgledati guza moje bebe kad joj se zadigne haljinica tako da će dizajnirane pelene uvek biti moja preporuka.

pelene ninamilan (1) pelene ninamilan (2) pelene ninamilan (3)

Fotografije: Dragan Asanov