#InstaInspiration: Mojih 5 omiljenih Instagram naloga

Iako možda ne deluje tako na prvi pogled, zapravo ne provodim puno vremena na Instagramu. Da, trudim se da budem aktivna na ovoj društvenoj mreži i jeste mi jedna od najomiljenijih, ali čim objavim neku sliku, sebe prosto nateram da se bavim drugim obavezama koje me čekaju, jer bih u suprotnom bila „uvučena“ u svet skrolovanja kojem nema kraja!

Kada sebi dozvolim ulazak u Insta-svet, ne gledam sve slike ljudi i naloga koje pratim, osim ako baš nemam puno slobodnog vremena, što se retko dešava (čitaj: nikad!), već se uputim na nekoliko naloga koji me inspirišu i uz pomoć kojih dobijam nove ideje – bilo poslovne, modne, lifestyle ili travel!

Zato sam danas odlučila da sa vama podelim 5 naloga na kojima uvek pronađem slike koje me oduševe i koji će, nadam se, isto učiniti i za vas!

Pa krenimo redom:

@kerriehessillustration

Chanel, Vogue, Louis Vuitton, Kate Spade, Laduree su brendovi sa kojima bi svako iz sveta mode voleo da sarađuje i ima u svom portfoliju, a Keri Hess, modni ilustrator poreklom iz Australije, je sarađivala sa svima njima!

Njen nalog je pun zavodljivih crvenih, romantičnih pink i blještećih belih nijansi, macaronsa i savršenih modnih ilustracija!

Kao neko ko obožava da crta i ilustruje modne skice, niko me ne inspiriše da se manem telefona i laptopa i uhvatim olovke, vodenih bojica i četkice!

ninamilan

@chrisellelim

Instagram nalog modne blogerke Krisel Lim je savršeno mesto za pronalaženje stilskih inspiracija i otkrivanja modnih trikova.

Njeni modni izbori su vrlo jedinstveni, ženstveni, a istovremeno odišu i samouverenošću i originalnošću. Krisel je mlada mama te osim modnih inspiracija, ona je i savršen uzor svim ženama da mogu postići i imati sve što žele u životu.

ninamilan2

@gypsea_lust 

Ako vas zanima kako izgleda život „kao sa razglednice“, zapratite nalog @gypsea_lust, devojke čiji Instagram feed deluje kao putovanje iz snova.

Kada poželim da se izgubim i bar u mašti, otputujem na 5 minuta – njen nalog je MUST! Ko zna, možda vas inspiriše da i same spakujete kofere i krenete u avanturu oko sveta?!

ninamilan3

@flatlays

Svako voli da vidi estetski zanimljiv nalog, dobru kompoziciju detalja na fotografiji i savršen #flatlay, a ovaj nalog nudi sve to!

Preko mode,  sladoleda, beauty stvarčica i cveća, ovde ćeš pronaći najbolje flatlay fotografije na celom Instagramu!

ninamilan4

@benjaminpatch  

Jednom rečju – Ljubav! Da sa velikm „Lj“. Na njegov nalog sam sasvim slučajno naletela.

Bendžamin je fotograf koji najčešće slika parove i venčanja, ali njegov rad je drugačiji i jedinstven. On ume da „uhvati“ momenat i emociju parova koje slika, te iako ih povezuje ista emocija, svaka fotografija ima priča svoju priču, slavi ljubav i prikazuje istinsku sreću!

#RelationshipGoals? O, da!

Kako vam se sviđaju moji predlozi? Ukoliko imate omiljeni Instagram nalog, ostavite mi komentar, volela bih da saznam ko vas inspiriše!

ninamilan4

Pridružite mi se na Facebooku, Twitteru, Instagramu i Youtubeu.