#InstaInspiration: 5 Instagram profila koje svaka (buduća) mama treba da prati

Dugo nisam delila sa vama moje omiljene Instagram profile, ovih 5 profila je uvek aktuelno, ali kako su moje misli trenutno okrenute trudnoći i dolasku nove bebe, pomislila sam da je ovo možda idealan trenutak da otkrijem gde to pronalazim dnevnu dozu inspiracije kako za stil, tako i za uređenje bebine sobe i te druge, slatke pojedinosti.

Na Instagram-u zaista možete pronaći svašta, to već znate, ali svim starim, novim budućim mamama će se ovi Insta-profili sigurno dopasti! Ove dame uspevaju da kamerom zabeleže majčinstvo na tako lep i nežan način da bih po ceo dan mogla samo da sedim i “skrolujem” kroz njihov feed! Dakle, evo preporuke za obavezan #follow:

@mamawatters

Amanda Voters je majka troje dece, a njen Instagram profil je pun svetlih tonova, rustičnih detalja i naravno slika njenih preslatkih klinaca! Kroz svaku svoju sliku Amanda se trudi da inspiriše kreativnost i pokaže kako se zapravo vrlo jednostavno detinjstvo mališana može učiniti interesantnim i nezaboravnim.

AW

@posh_baby_

Tražite inspiraciju za dekoraciju bebine sobe ili kutka? Ovde ćete je sigurno pronaći!

PB

@NotSoMumsy

Jedan pravi Insta profil za moderne mame. Marsija Leone sa divnom dozom humora nas uvodi u svoj porodični život, ali i deli stilske savete i autfit inspiracije za sve dame u drugom stanju. <3

NM

@Mommasgonecity

Petoro dece + pas! Njene slike ste sigurno već videli jer je ova dama postala poznata kada je usvojila psa i počela da fotografiše popodnevnu dremku njenog tada nekoliko meseci starog sina i štenet. Rastop na sve strane. Od tada, sin je postao veliki dečkić, pas je i dalje umiljat kao i kad je bio štene, a Džesika je rodila još dvoje dece, postala autor dve knjige i još mnogo toga! Žena je prava inspiracija nema šta! :)

GS

@AmeliaHannah

Još jedan divan Instagram nalog je nalog dame po imenu Amelija. Dopada mi se njena estetika, svetle fotografije, minimalizam i naravno njeni šarmantni mališani. Kako sama kaže na svom blogu: “Naš život nije savršen, ali smo prilično srećni!”, a ta se sreća jasno vidi na njenim fotografijama i sigurno će vam izazvati osmeh na licu.

AM

Da li i vi imate neke omiljene Instagram profile? Zašto vam se sviđaju? Podelite sa mnom vaše favorite – uvek sam u potrazi za novim profilima koje mogu da zapratim!