#jobwelldone: WANNABE DIGITAL AWARDS

Gotovo je! Izneli smo vrlo uspešno jedan ovako veliki i zahtevan projekat, kako u organizacionom, tako i u produkcijskom smislu, WANNABE DIGITAL AWARDS bio u svakom smislu nešto najveće što smo do sada radili i jednom rečju, pokidali smo! Neću biti skromna – zaista je tako! Sve što sam zamislila, od prvog vizuala i muzike je na kraju sprovedeno u delo!

wda1

wda2

wda3

Pre nekoliko dana sam se na svom Instagram profilu našalila kako ćemo WDA sigurno preživeti, ali da je pitanje da li ćemo imati snage da pričamo. Tada zaista nisam znala šta da očekujem, a tokom dana i noći koje sam provodila u BelExpo Centru nadgledajući da li će scenografija izgledati baš onako kako sam zamislila, prestala sam da sumnjam u svoje reči – zaista nisam znala da li ću imati snage da pričam! Ipak, zahvaljujući izuzetnom profesionalizmu kompanije Chameleon, WDA scena je izgledala zaista impresivno i baš onako kako sam želela. 

Te večeri, 8. novembra, nagradili smo najbolje influensere u 2018. godini u čak 16 različitih kategorija, a nakon “bitke” koja se na sajtu wannabedigitalawards.com vodila prethodnih dana kada su fanovi mogli da glasaju za svoje favorite, konačnu odluku je doneo naš stručni žiri. Na ovom linku možete da pogledate ko su dobitnici ovogodišnjih nagrada.

wda4

wda5

wda6

wda7

Moram da priznam da smo i Nađa i ja i dalje pod utiskom, baš kao i moji dragi ljudi iz tima koji su se zaista potrudili da isprate sve naše zamisli (hvala im!), a pozitivni komentari stižu sa svih strana! Ipak, s obzirom na to da su WANNABE MAGAZINE i WANNABE MEDIA po prvi put u Srbiji organizovali jedan ovakav događaj i “takmičenje”, mislim da bi zaista bilo skromno ne očekivati nešto slično.

wda8

Na kraju, upućujem jedno veliko hvala i svim prijateljima koji su nas podržali (Philips LumeaFashion&FriendsUniCredit BankDoncafe Barista EspressoAvonRenaultNaxi radioRadio 3Radio Top FMMarketing mrežaCity MagazineFOX) kao i Gazda Paji koji je svojim hitovima doprineo sjajnoj atmosferi u večeri koja će se sigurno još dugo prepričavati.

wda9

Sve u svemu, postavili smo zaista visoke standarde… Videćemo kako ćemo nadmašiti sebe sledeće godine…

Da li već treba da počnem da brinem?! :)