Kako ja nosim komad iz čuvene Balmain x H&M kolekcije?

Prošlo je dva meseca od kada je ova kolekcija bila aktuelna i od kada se čekalo u redovima za kupovinu i slikanje selfija u komadima iste. Nisam bila u mogućnosti da odem na prezentaciju kolekcije za medije i javne ličnosti, što mi i nije žao nakon priča o vrlo nedoličnom ponašanju ljudi, koje je izazvala ni manje ni više nego pojava koja se zove “Balmanomanija”. Da li nam je Balmain x H&M bio stvarno u toj meri neophodan i od kada vlada tolika modna manija u gradu Beogradu?

Izgleda da je Balmain x H&M i dalje stvar prestiža bez obzira što je neuporedivo povoljniji od originala, i što to svi znaju, pa čak i među poznatim ličnostima, jer se postavlja pitanje – Kako neko uopšte uspe da dođe do određenog komada?

Činjenica je da se ova Balmain kolekcija izdvojila, kako po višemesečnoj sveopšte prisutnoj kampanji, tako i po kvalitetu. Kažu da su se takođe ranije izdvajale kolekcije koje su radili Isabel Marant, Missoni, Lilly Pulitzer, Versace za H&M, ali nijedna nije imala takvu kampanju i toliko ambasadora na svim društvenim mrežama.

Interesantno je što sam od cele kolekcije želela upravo ovaj sako/prsluk, koji sam za ovaj post slikala i do kojeg sam uspela da dođem zahvaljujući mojim saradnicima. Drugi komadi nisu moj stilski izbor, a smatram da ima mnogo komada, poput haljina iz te kolekcije, koji ne odgovaraju ni mojoj građi.

Ja sam ovaj prsluk ovoga puta ponela na kožne pantalone Tijane Žunić, običnu crnu rolku i Giorgio Armani bakarne cipele, fotografije je kao i uvek radio Dragan Asanov. Da li vam se dopada ova kombinacija?

ninamilan1

ninamilan2

ninamilan3

ninamilan4

Pridružite mi se na Facebooku, Twitteru, Instagramu i Youtubeu.