3 najlepše haljinice u kojima će svaka devojčica izgledati poput anđela na krštenju ili svadbi

Lena Petra Girlswear, moje novo “čedo”,  polako ali sigurno postaje sve zastupljeniji i popularniji brend među mladim mamama – i srce mi je puno zbog toga!  To svakako potvrđuje i činjenica da od skoro ove zaista drugačije i preslatke autfite za svoju mezimicu možete nabaviti i u radnjama No Sugar Fashion Studio u ulici Rige od Fere 6, kao i u Petit Coco u Krunskoj 83.

Sve to me je dodatno inspirisalo i pokrenulo da osmislim i izdizajniram neke nove i ljupke haljinice i stvari, međutim, kako je sezona svadbi i krštenja u toku i mlade mame mi sve više i više šalju poruke i pitaju da li u ponudi Lena Petra Girlswear imamo haljinice za ovu priliku, odlučila sam da vam predstavim moje tri omiljene!

Komplet Bluza i Suknja “Little Dot”

Ovaj model dostupan je ekskluzivno u butiku Petit Coco i trenutno mi je jedan od najomiljenijih! Vaša devojčica će u njemu izgledati tako moderno i drugačije. Upravo zato mi se i sviđa toliko. Deluje veselo i prikladno za pomenute prilike, a opet nije strogo tradicionalan, te će vaša devojčica moći da ga ponese i u drugim prilikama.

slike

Haljinica Angel White

Za one mame koje pak žele da poštuju tradiciju – tu je haljinica Angel White! Ukrašena je prelepim, nežnim cvetićima i čipkom, a u njoj će se svaka devojčica osetiti poput prave princeze! Haljina je napravljena od keper pamuka, muslina i poliestera, tako da je svakako prijatna i lagana za nošenje i tokom ovih toplijih dana koji nam dolaze. Može se nabaviti i online na sajtu LenaPetra.com

12

Haljinica Poppy Yellow and White

Za one mame koje žele da njihova mezimica ponese neku haljinicu koja ipak ima malo boje –  tu je ovaj Poppy Yellow and White model. Dovoljno je elegantan za posebne prilike, a opet razigran i veseo – u njemu se vaša devojčica svakako neće osetiti uniformisano!

5

Koja se haljinica vama najviše dopada? Podelite sa mnom vaše komentare, jedva čekam da ih pročitam! :)