Makeup: Back To Business – Jesenji Look

Evo me ponovo! Zvanično. Bilo je tu i tamo nekih objava na Instagram-u i Facebook-u kojim sam malo “provirila” u javni online svet, ali ovim blog post-om i zvanično završavam porodiljsko odsustvo. A šta bolje od povratničkog post-a nego novi makeup tutorijal?! Da se malo i ja novopečena, neispavana, umorna mama – vratim u život!

IMG_5020aaaaaa

Šalu na stranu, zaista jeste tako. Ne znam gde udaram. Mislila sam: “Ma sve sam to već prošla, sve ću ja to lagano!” – Kad ono međutim! Čini mi se da ništa ne stižem, da sve stoji u mestu (osim mojih podočnjaka koji se samo uvećevaju), a naravno kuburim i sa postporođajnom kilažom, pa umesto da se žalim do sutra, odlučila sam da objasnim sebi da je sve to normalno i da je sve to za ljude – odnosno žene, i da ovaj makeup tutorijal iskoristim da sebi malo ulepšam dan i danem dušom – pre nego što se vratim majčinskim i poslovnim obavezama!

Ovoga puta šminkala me je Nadica Lekić, zvanični makeup artist Wannabe Magazine-a, koja je sama po sebi već toliki lik da bi ovaj video bio zanimljiv čak i da me ne šminka – samo obratite pažnju na njenu facu kada pričam o kilaži na 1:13!

IMG_5035aaaaa (1)

Od novih proizvoda, koristile smo popularnu Urban Decay Heat paletu, kao i L’oreal Lash Paradise maskaru, te je zato ovo jedan miks #BackToBusiness i jesenjeg look-a!

Da ne dužim više, nadam se da će vam se svideti i podelite sa mnom vaše utiske!