#makeupreview: Nina vs L’Oreal Paris x Balmain

#lovemyjob je bio hashtag na mom Insta Story-u kada je stigao paket sa svih 12 nijansi L’Oreal Paris x Balmain karmina. I odmah sam morala da isprobam i da se slikam sa nekim od najluđih nijansi i naravno  da me slika naš Alek Živković, koji je fenomenalan beauty fotograf. Mi smo slikali samo neke od nijansi i iskreno mislim da su mi ovo najlepše beauty fotografije do sad.

Ono što je meni lično zanimljivo jeste da je kolekcija podeljena u tri teme, koje su nazvane po plemenima:

Glamazon pleme (zeleno pakovanje): Boje ove kolekcije su inspirisane bojama koje možete naći u Amazonskoj prašumi i u vama treba da probude neustrašivost i senzulanost.

Couture pleme (crno pakovanje): Balmain ne bi bio Balmain da u celu kolekciju ne ubaci dašak glamura. Ovo “pleme” je osmišljeno sa ciljem da opravda svoju istorijsku vezu sa visokom modom Pariza.

Rock pleme (plavo pakovanje): Ova kolekcija slavi kršenje pravila, buntovnost i podseća vas da uvek treba da ostanete iskreni sebi i svojim stavovima! Savršeno opisuje kulturu rock’n’roll-a!

1

Confidence: Kao zaljubljenik u karmine i veliki kolekcionar nude nijansi ovom sam bila veeeoma oduševljena. Savršen spoj pink i neutralnih tonova koji će odgovarati svakom tenu i u svakoj prilici. Savršen za dan i veče!

2

Liberation: Nisam verovala da intenzivno ljubičasta nijansa karmina može da izazove istu ako ne i jaču dozu samopouzdanja kao crveni karmin, ali eto moguće je!

4

Freedom: Još jedna ljubičasta nijansa, ali koja “vuče” ka toplijim tonovima. Osim toga, kao što možete da vidite tekstura karmina nije potpuno mat, već na usnama ima suptilan sjaj koji je ublažava intenzitet boje i čini je nežnijom i romantičnijom – ukoliko niste dovoljno smeli da izaberete mat ljubičastu ili plavu nijansu.

3

Rebellion: Bilo je veoma zabavno probati sve ove boje, ali pored toga neću kriti i svoje oduševljene nijansama i načinom na koji se uklapaju uz moj ten. Rebellion je hladna i moćna boja koja će svaki look učiniti za nijansu smelijim i oštrijim.

5

Power: Hladna braon nijansa, koja dolazi sa gotovo neprimetnom zlatnim podtonom.  Savršen za smeliji look, kao i za kombinovanje sa nude nijansom za “ombre” efekat.

6

Balmain Instinct:  Cilj ove saradnje je da karmini budu namenjeni svim ženama, bez obzira na poreklo i pleme, kako navode dizajneri. Ova boja potpuno opravdava podgrupu Safari. Zapravo je jedna koja me je najviše iznenadila, savršeno se uklapa uz boju mojih očiju. Hello my new love!

7

Priznaćete da je ova poslednja slika najbolja. Hvala Alek puno puno <3

Makeup: Nadica Lekić
Fotografija: Alek Živković