Makeup: Summer Daily Look by Lancome + GIVEAWAY

Uvek početkom leta imam potrebu da osvežim svoju makeup rutinu. Vrućine su velike, niko pa ni ja ne želi da provodi puno vremena šminkajući se, a opet želim da izgledam lepo, sveže i letnje!

Ovoga puta u tome mi je pomogla Ivana Lisak, makeup artist za čuveni brend Lancome.

IMG_8926aaaaaaaa-2-2Lancome nam je ovog leta pripremio neke nove makeup proizvode, od koga posebno oduševljava – pogađate – maskara! Monsieur Big maskara daje čak 12x više volumena vašim trepavicama, tako da je savršena za one dane kada želite da makeup na očima bude na minimumu, a da vaš pogled opet bude istaknut!

IMG_8907aaaaa-2

Ipak, Ivana Lisak će vam u ovom makeup videu otkriti mnoge male tajne letnjeg makeup-a, kako da istaknete usne idealnom letnjom peach crvenom bojom, zatim kako da ne prenaglasite obrve i kako da jednostavno ceo taj letnji makeup look bude postojan tokom celog dana!

Da ne dužim više, pogledajte video, a na kraju vas očekuje i GIVEAWAY:

A sad GIVEAWAY:

Drage moje, imate priliku da osvojite 3×1 paket Lancome proizvoda, a svaki paket sadrži 1 Monsieur Big maskaru i 1 Matte Shaker tečni karmin.

IMG_9956

Sve što treba da uradite je da:

1. Prijavite se na YOUTUBE kanal Wannabe Magazine-a
2. Lajkujete video
3. Ostavite komentar ispod videa koji je vaš omiljeni letnji makeup

Giveaway traje do 28. juna, a srećne dobitnice će biti izvučene putem sajta random.org i proglašene 29. juna, ispod videa na YOUTUBE kanalu, kao i na Facebook page-u NinaMilan.

GIVEAWAY važi za Republiku Srbiju.

Srećno!