Makeup: Warm Winter look

Ne znam šta se desilo i kada je onih 15+ stepeni od pre neki dan postalo ovaj sumorni februar. Obaveza preko glave, sunca nigde, nervoze svuda. Čudan je ovaj februar moram vam priznati. Iskreno, toliko brzo živim ovih dana i toliko sam umorna da ne stignem ni da se našminkam kako treba. To jest, skoro nikako. I da se razumemo, ne kažem da je no makeup ikako problematičan, šta više nekada mi baš prijaju lepota jednostavnosti i minimal look kada je šminka u pitanju, ali ovih dana to nije izbor nego manjak drugih opcija tačnije vremena. Snimanja, sastanci, kreativni brifinzi svega koliko god poželiš jer se godina zahuktava i spremamo svašta lepo, i to me neizmerno raduje, ali takođe i redovno rezultuje nekim od sledećih scenarija u kojima sam, nije da se hvalim, ali postala ekspertstavljanje maskare dok je crveno na semaforu, brzinsko tapkanje senke pred izlazak iz garaže, stavljanje karmina u liftu pre ulaska u redakciju, a nekad i tek kad stignem.

U to ime, rešila sam da izignorišem umor i sveopšte sivilo i da iskoristim ovaj makeup tutorijal kao podsetnik da stiže sunce i da će sve opet biti toplo, vedro i lepršavo. Zato smo se Nadica i ja ovaj put opredelile za tople tonove, i strategiju hit the cold with heat. 

Proizvode koje smo koristile sam popisala iznad svake fotografije da biste lakše ispratile šta je gde i kako, a za lice smo koristile: Mac Studio Fix Fluid tečni puder za lice, Max Factor Miracle Contouring paletu i Sephora iluminator. Za ostale proizvode i korake do finalnog looka, idemo redom, i nadam se da će vam se dopasti!

Urban Decay Heat/Scorched paleta senki

IMG_6597

Max Factor Brow Shaper Ultrafine Shape Fill Design, olovka za obrve

IMG_6608

Anastasia Brow Gel, gel za obrve

IMG_6619L’Oreal Paradise Extatic maskara
Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture in Fire Gold Sparkle, zlatna maskara
Avon True Glimmerstick eyeline, Emerald, olovka za oči

ninaaaa ftoka siva

Max Factor karmin, nijansa Simply Nude

IMG_6637

L’Oreal Cream sjaj za usta, nijansa Protest Queen

IMG_6648

Gotovo! Topli makeup za hladne dane, kako vam se čini?

IMG_6649