#makeupreview: Huda Beauty 3D Highlighter palette

Čekajte, da li sam ja jedina kojoj je godina tako brzo proletela i koja je u šoku što je već septembar?! Kategorički odbijam da prihvatim činjenicu da letu polako, ali sigurno dolazi kraj, a verujem da je to potpuno jasno na osnovu novog videa koji smo Marko i ja snimili. Da, mi se i dalje bavimo letom, morem i plažama, pa smo u skladu sa tim osmislili makeup look za dan i veče inspirisan upravo našim omiljenim godišnjim dobom. Zanemarićemo činjenicu da ovo leto baš i nije bilo leto i nadaćemo se da će oktobar zaista biti lep kako bismo u ovakvom makeup-u mogle da uživamo makar još malo duže.

nina i marko makeup (6)

S obzirom na to da je leto sinonim za svež, blistav, preplanuli ten, Marko se odlučio za bazu koja je malo tamnija, taman onako da izgledam preplanulo, ali istovremeno i prirodno, što je jako važno ukoliko “lažirate” letnji ten. Takođe, tu su i tipične letnje nijanse senki za oči, poput onih zlatnih i narandžastih, kao i nežna boja na usnama koja se odlično stapa sa celokupnim look-om.

nina i marko makeup (3) nina i marko makeup (4)

Večernja varijanta look-a uključuje nešto “jače” našminkane obrve i koralnu nijansu na usnama, a glavna zvezda celokupne šminke definitivno je bila Huda Beauty 3D Highlighter paleta zahvaljujući kojoj smo i postigli željeni glow efekat. Ova paleta je specifična po tome što uključuje četiri nijanse od kojih svaku treba upotrebiti na poseban način (kao bazu za hajlajter ili kao hajlajter za posebne “tačke” na licu).

nina i marko makeup (2) nina i marko makeup (5)

Kao što ćete primetiti u samom videu, Marko je bio naročito inspirisan da osim makeup saveta, podeli i nekoliko životnih saveta u vezi sa muškarcima, tj. “neprijateljima”, zbog kojih ćete se, iskreno u to verujem, smejati do suza! Uglavnom, nama na snimanju nije bilo ni najmanje dosadno, a nadam se da smo delić tog dobrog raspoloženja uspeli da prenesemo i na vas.

Ljubim vas!