Moda x Internet: Wannabe Magazine uručio Nagradu za Najbolju digitalnu prezentaciju

Sinoć je u Beogradu, zvanično završen jubilarni, 40. Belgrade Fashion Week tradicionalnom dodelom nagrada najboljim učesnicima, koja je ovoga puta održana u svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

Kao i prethodnih godina nagrade su dodeljene dizajnerima, manekenima, modnim fotografima, frizerima i make-up umetnicima, a Nađa Jokanović i ja smo, ispred Wannabe Magazine-a, kao vodećeg fashion, beauty & lifestyle portala u Srbiji, nastavile tradiciju i dodelile nagradu za Najbolju digitalnu prezentaciju kolekcije, kao i izradu strategije za digitalni nastup naredne kolekcije.

Naslovna1

Moda se poslednjih godina sve više oslanja na digital, odnosno društvene mreže, kako bi, koristeći tehnologiju na inovativan način, lakše i brže došla do svojih fanova i potrošača. Samim tim, postalo je mnogo lakše pratiti trendove, kreirati imidž i brend i brinuti o ličnoj prezentaciji. Osim Facebook-a, tu je i live streaming, online networking, Instagram feed, Snapchat i još mnogo drugih „alata“ na koje brendovi moraju da obrate pažnju.

Zato nam je i posebno drago kada primetimo da neki domaći, modni brend uspešno vodi računa o svemu pomenutom i kreira svoju digitlnu priču na maestralan način. Ove godine, nagrada za Najbolju digitalnu prezentaciju kolekcije, kao i izradu strategije za digitalni nastup naredne kolekcije pripala je dizajnerki Ines Janković i njenom brednu Ines Atelier. Čestitamo!

IMG_8375