Modna varjača: Stilizuj se i kuvaj kao modna ikona

Modna varjaca wannabe magazine-1 (2)

“Modna varjača” kao projekat je nešto potpuno novo za Nađu, mene i kompletan Wannabe Tim. Prvi put radimo video sadržaj u kom je glavna tema kuvanje. Moda je ovde u drugom planu, ali je bila inspiracija za kreiranje ovog projekta.

Sve se desilo tako što je Jelena Gavrilović na jednom snimanju, spomenula kako bi baš volela da sarađuje sa nama na nekom video projektu i to da baš bude na primer kulinarski serijal, a da opet ima taj modni akcenat.

Kada sam razmišljala kako da uvežemo modu i kuvanje, naravno da su mi prvo pale na pamet žene koje su najprisutnije u svim svetskim medijima, poput Kejt Midlton, Bijonse, Kim Kardašijan, Viktorije Bekam, Sare Džesike Parker, Blejk Lajvli… Smatra se da su one modne ikone današnjice, kao i ikone savremene kulture i naravno da su kao takve inspirativne mnogim ženama. Sve više je u žiži interesovanja i njihov lifestyle, a pogotovo to kako se hrane. Da li su na dijetama ili jedu baš sve, ili su na posebnim režimima ishrane koji su prilagođeni njihovim specijalnim potrebama i pripremljeni od strane nutricionista i kuvara.

Saradnju na ovom projektu smo ponudili i školi kuvanja “Il Primo” i njihovim kuvarima, i videćete koliko je kuvar Aleks simpatičan i kako lepo objašnjava svaki proces spremanja.

Modna varjača kao projekat je po mom mišljenju poseban, ne samo zato što je svih 12 epizoda je snimljeno za četiri dana, što je baš bilo izazovno, nego što ovakvih projekata na srpskoj internet sceni i nema toliko.

Ovoga puta želim sa vama podelim petu epizodu posvećenu princezi Kejt Midlton i njenim omiljenim receptima, a to su losos u sosu od estragona i Tutti Frutti smuti. Ovaj smuti smo svi pili na snimanju i baš je ukusan. Probajte, znam da će vam se svideti!

Pridružite mi se na Facebooku, Twitteru, Instagramu i Youtubeu.