Moj novi beauty favorit u borbi protiv strija, suve kože i ožiljaka: Bio-Oil

Može se reći da sam preko noći postala veliki fan Bio-Oil suvog ulja. Maltene je to bila ljubav na prvi pogled. Ili prvi dodir sa kožom, bolje rečeno. Ako ga potražite na rafovima Lilly Drogerie-a u kojima se prodaje, često ćete videti da je rasprodat! Pa o čemu je zapravo reč i zašto se svi otimaju oko ovog proizvoda?

intervju slike-2

Možda znate, a možda ne, ali Bio-Oil je suvo ulje što u suštini znači da kada se nanese na kožu, ima teksturu uljane tečnosti, ali čim počnete da ga masirate, koža ga jako brzo upija i ne ostaje nikakav sjaj niti masni trag, što je apsolutno fenomenalno za sve one dame koje kao i ja nisam preterani ljubitelj proizvoda na bazi ulja.

intervju slike 2

Sa Bio-Oil uljem sam se prvi put susrela pre par meseci, kada sam bila u potrazi za prirodnim, a kvalitetnim proizvodom koji će mi pomoći da predupredim nastanak strija tokom druge trudnoće, kao i da efikasno negujem moju osetljivu kožu koja teži dehidraciji tokom leta. Osim što zaista deluje i rešava sve ove probleme, Bio-Oil efikasno pomaže i pri smanjivanju i “brisanju” postojećih ožiljaka, ali i kod neujednačenog tena, kože koja stari, a osim za negu tela, može se koristiti i na licu!

intervju slike-3

U čemu je tajna? Pa pre svega u revolucionarnom sastojku PurCellin Oil, koji čini ulje nemasnim i laganim za nanošenje. Osim toga, osigurava i da će sva dobra svojstva biljnih ekstrakata i vitamina biti apsorbovana u kožu. A biljna ulja i vitamini koje sadrži su mnogobrojni: ulje nevena, lavande, ruzmarina i kamilice; a tu su i vitamini A i E, koji pomažu proizvodnju kolagena, kao i u obnavljanju kože, omogućavajući povećanje elastičnosti, kao i poboljšanje teksture.

intervju slike

Ukoliko imate masniju kožu, možete pomešati par kapi Bio-Oila sa vašom dnevnom ili noćnom kremom i koristiti ga tako.

U okviru novog Wannabe Magazine projekta “Moderna Mama” otkrivam vam više o ovom magičnom proizvodu, koji možete i osvojiti! Pogledajte video kako biste saznale više detalja!

Da li ste već probale Bio-Oil? Kakvi su vaši utisci? Podelite ih sa mnom u komentarima!