#MonthlyReading: Tekstovi koji su me inspirisali tokom novembra

Kako li smo već stigli do decembra?! Da li i vi imate osećaj da je ova godina maltene proletela? Mesec iza nas je naravno bio pun novih projekata i ideja i priprema za narednu godinu!

Pre nego što se upustimo u decembarske postove koje vam pripremam, a biće dosta toga zanimljivog: od brzih recepata, mode, novogodišnjeg makeup-a i fantastičnih giveaway-a, odlučila sam da od ovog meseca uvedem novu rubriku na blogu – #MonthlyReading – u kojoj ću sa vama podeliti nekoliko zanimljivih tekstova i tutorijala sa web-a koji su mi se dopali i koji su me inspirisali.

IMG_8417

Pa krenimo redom:

Tražeći neke zdrave detoks recepte, naišla sam na ovaj potaž od brokolija i rukole! Isprobajte, nećete se pokajati!

Sigurno vam se bar ponekad dogodi napad nesigurnosti, kao i svima nama, možda baš pred važan poslovni sastanak, dejt ili izlazak sa drugaricama. U ovom tekstu ćete pronaći par odličnih saveta kako da takve trenutke pobedite i uvek zračite samopouzdanjem.

Uvek mi je interesantno da saznam nešto više o beauty rutini drugih blogerki. Uskoro ću sa vama podeliti i svoju!

Glavni beauty trend ove sezone je „Gilded eye“ ili pozlaćeno oko. Evo jednog interesantnog makeup tutorijala za ovaj look, a može se nositi i u dnevnoj varijanti!

Jede vam se neki kolač? Izgleda da je i to dozvoljeno – i to baš pred odlazak u teretanu ili na fitnes! Sreća, sreća, radost!

Želite da promenite boju kose? Ova će biti HIT tokom 2017. godine!

Ovo istraživanje jednog popularnog muškog sajta je otkrilo šta je to što muškarce najviše „hladi“ na dejtu. Iznenadiće vas šta je na prvom mestu, a sigurna sam da se sve barem malo ovako ponašamo!

Ako ste ikad osećale krivicu zato što imate puno posla i obaveza, a ipak ste izašle na kafu sa prijateljicama, ovaj tekst je za vas! Prijatelji nas čuvaju i oslobađaju stresa!

Vrlo interesantan tekst o tome kada treba da pričate o sebi i hvalite se, a kada da ćutite!

Jedna od mojih omiljenih modnih blogerki, Chriselle Lim, je još jednom nepogrešivo spojila različite šare. Ovaj autifit je inspiracija za naredni mesec!

Drage dame, nikad ali nikad, ne sumnjajte u sebe zbog njega!

Da li su i vas neki tekstovi inspirisali ovog meseca? Volela bih da čujem vaše predloge!