#MonthlyReading: Tekstovi koji su me inspirisali tokom januara

Završio se i prvi mesec 2017. godine! Malo smo odmarali, slavili, sumirali utiske i krenuli da radimo na ostvarivanju novih ciljeva koje smo sebi zacrtali!

Meni je mesec počeo lagano, ali sam odmah nakon praznika ušla u “petu brzinu”, jer nema mesta prevelikom opuštanju. Dosta toga me očekuje u narednom periodu, o čemu će biti reči u nekom od sledećih postova i nadam se da će i vama biti zanimljivo.

Do tada, ovo su tekstovi koji su mi se svideli i koji su me inspirisali prethodnog meseca, te ih delim sa vama u novom #monthlyreading post-u! Nadam se da ćete pronaći nešto korisno za sebe.

monthlyreading

U skladu sa odlukama i ciljevima koje sam donela za ovu godinu, dopao mi se tekst o tome kako da smanjimo ili pobedimo zavisnost od društvenih mreža čak iako ih moramo koristiti zbog posla. Ako vam društvene mreže “ubijaju” produktivnost, ovaj tekst je za vas!

Moja ćerka polako, ali sigurno postaje velika devojčica i vrlo je radoznala i znatiželjna, što je divno. Živimo u vreme tableta i smart telefona koje roditelji kupuju svojoj deci od najranijih dana. Svako ima pravo da izabere kako će vaspitati svoje dete, i dok smatram da je bitno da ih upoznamo sa tehnologijom, podjednako je važno da im prenesemo i druge vrednosti i navike. Zato mi se svideo ovaj tekst o tome kako da našoj deci usadimo ljubav prema čitanju knjiga

Par odličnih ideja kako da praktično i na chic način organizujemo beauty proizvode u svom kupatilu!

Da li ste u tridesetim godinama? Ili vam se bliži ovaj famozni rođendan? Ako je tako i osećate poznati pritisak koji nastaje kada se na torti nađe trideset svećica, ovaj tekst je za vas! Tridesete su sjajne – i vrlo oslobađajuće! 

Nedelju visoke mode u Parizu sam pažljivo pratila. Ovo su momenti koji su očarali sve, kao i beauty trendovi od kojih se neki lako mogu iskopirati.

Izbacimo reč “dijeta” iz govora i vokabulara! Želite da smršate i to je sjajno ako ste tu odluku doneli iz pravih razloga i zbog sebe, a ovaj tekst će vam otkriti zašto je bitno da promenimo način razmišljanja kada želimo da smršamo i kako ćemo sebi učiniti uslugu ako ne koristimo reč “dijeta”.

Obožavam da nosim crnu boju, a ovi crni odevni komadi se moraj naći u vašem garderoberu!

Otkrila sam i jedan recept za ukusan i brz ručak: Piletina na grčki način sa boranijom i feta sirom!

Ove male promene napraviće velike razlike u našoj svakodnevnici! Planiram da usvojim neke od njih.

Ova modna blogerka je vrlo inspirativna! I ne samo zato što ima 63. godine!

U slučaju da ste propustili, pogledajte novi makeup tutorijal koji smo Marko Nikolić i ja pripremili za vas, a pokazuje vam kako da se adekvatno našminkate za posao.

Kako vam se sviđaju ovomesečni predlozi za #monthlyreading? Podelite sa mnom vaše predloge i tekstove koji su vas inspirisali u komentarima!