#new #project – FASHION&TWINS YouTube Show

Svaki put kada radimo novi projekat, pogotovo kada taj projekat nije rađen nikada pre na našem tržištu, ja se prisetim koliko volim svoj posao i koliko zaista imam sreće da mogu sve svoje ideje da sprovedem u delo. Upravo je takav projekat FASHION&TWINS, koji je tim WANNABE MAGAZINE-a osmislio zajedno sa timom Fashion Company-a za njihov multibrand concept store FASHION&FRIENDS.

Ako ste se ikada pitali kako je imati svoj “duplikat”, i kako izgleda život sa nekim sa kim ste nerazdvojni od rođenja, sada sve to možete otkriti u 12 uzbudljivih epizoda “FASHION&TWINS” YouTube Show-a! Na kastingu je odabrano 6 najzanimljivijih parova koji svojom enerijom, harizmom i originalnim stilom kroz ovaj YouTube show učestvuju u izboru za novo lice FASHION&FRIENDS kampanje za jesen/zimu 2016/17. Kroz epizode blizanci će morati da se prikažu u najboljem svetlu u zadacima poput stilskog izazova, probnog fotosešna i drugih modnih tema koje su sastavni deo modelinga, a kreativni tim projekta će odabrati najadekvatnija dva blizanačka para za predstojeću kampanju.

Danas 8. avgusta u 21h će biti puštena prva epizoda od 12 epizoda u ovom YouTube serijalu, koji će biti emitovan na kanalu Wannabe Magazine-a. Volela bih da čujem vaše komentare i utiske kada je ovaj serijal u pitanju.