#newin: #SLAYALLDAY in NINAMILÀN studio

Što se mene tiče, znam šta će biti najveći modni trend u 2019 – stav! 

Kada god kreiram za NINAMILÀN studio u glavi mi je čuveni citat Yves Saint Laurenta: “Najvažnije na haljini je žena koja je nosi” i mislim da tek sada shvatam koliko je to zapravo tačno. Da, odeća treba da bude lepa, da bude nešto što vam dobro stoji, što vam se dopada, odgovara vašem stilu i slično, ali da biste ostavile željeni utisak jednostavno treba da znate da je nosite! Da, treba da imate stav.

IMG_2479 IMG_2605 IMG_2662

Inspirisana ovim beskonačnim odnosom između mode i poruka koje svojim stilom šaljemo, osmislila sam ediciju NINAMILÀN kolekcije koja uključuje komade za svačiji senzibilitet – i garantujem da će svaki od njih probuditi taj modni stav koji nikako da iskažete u punom sjaju jer uvek mislite “a šta ako je previše?” Tako nešto ne postoji! Smete i možete sve što želite, a ja iskreno želim da vam moje kreacije pomognu u tome da se oslobodite sopstvenih stega i predrasuda, da budete smele, da pokažete ko ste, samouvereno, bez ikakve zadrške. Na kraju krajeva, to i dugujete sebi – autentičnost!

IMG_2581 IMG_2675 IMG_2725

Uostalom, “moto” NINAMILÀN studija nije bez razloga “Slay All Day”! Malo je potrebno da u sebi probudimo tu neustrašivost, a uz prave odevne komade lako možemo da dobijemo dodatno samopouzdanje – u svim prilikama!

Kolekcija je dostupna u koncept storu Fab living by Una, Krunska 50.

IMG_2360