#newin: Sunrise to Sunset

Period od sumraka do svitanja je prilično mali kada radiš ono što voliš, kada si ti – ti, kada uživaš u životu i ostvaruješ svoje ciljeve jer – uvek želiš i uvek možeš još! Ne možeš da staneš u kalup, ne možeš da budeš ograničen vremenom, potrebno ti je da dan traje makar tri puta po 24 sata da bi ostvario sve što si zamislio. Ne znam za vas ali meni je takav svaki dan! Od ranog jutra sam puna ideja i planova, a kada pogledam na sat i vidim da je već kraj radnog vremena, prosto se zaprepastim – pa imam još toliko stvari na to-do listi koje moram, ispravka, želim da uradim danas, da ne mogu da čekam do sutra! Ponekad pomislim da preterujem sa tolikim ambicijama, ali do sada sam naučila da preterivanje u kreativnom poslu jednostavno ne postoji. Čak, što više “preteruješ” to se dešavaju bolje stvari u ovoj ludoj, kreativnoj industriji koju baš zbog toga i obožavam!

061A9324

Kao što već znate, ideja vodilja za moju novu kolekiju je “Slay All Day”, a sada sam njoj pridodala još jednu, u skladu sa prethodno navedenim. “Sunrise to Sunset” je naziv novog odela koje sam dizajnirala vođena time da nam je svima potrebno malo “vetra u leđa” da tokom celog dana budemo “na visini zadatka”, da sve svoje zamisli sprovedemo u delo, da budemo samouverene, smele i istrajne, a uz to i da izgledamo autentično, ženstveno, mind-blowing! Dakle, da budemo u potpunosti u skladu sa samim sobom. Da, čini mi se da žene zaista mogu najbolje da inspirišu žene!

061A9316

U skladu sa vodećim trendovima, ali sa malo više ličnog pečata, osmislila sam model odela koji čine pantalone visokog struka i zvonastih nogavica i oversized sako u (možda) neočekivanoj kombinaciji crvene i plave boje. Crvena je trenutno boja koja me najviše inspiriše i u meni prosto budi tu kreativnu energiju, a lično smatram da se odlično kombinuje kako sa neutralnim, tako i sa kontrastnim nijansama. Što i sami možete da zaključite ukoliko ste ispratili dosadašnje modele na NinaMilan Studio Instagram profilu!

061A9133

U više navrata sam imala priliku da se uverim u to kako odelo može zaista pozitivno da utiče na unutrašnji osećaj i baš zbog toga sam i želela da i sama dam svoj doprinos takvoj modi i kreiram liniju u kojoj će sve žene moći da pronađu svoju instant dozu samopouzdanja, koja god prilika da je u pitanju. Pa, svaka od nas zaslužuje da se oseća dobro u svojoj koži, zar ne?

061A9116

https://www.instagram.com/ninamilanstudio/