#NewProject: Lena Petra Girlswear- Za mame koje žele da njihove devojčice odrastaju sa stilom

Sve mame dobro znaju da su kvalitet i udobnost dve najvažnije stvari kada biraju odeću za svoje mezimice. Lično se i sama vodim upravo time, ali kao neko ko živi i diše modu, ne mogu ni da se setim koliko mi se samo puta dogodilo da odeća koju želim da kupim za svoju devojčicu, ne ispunjava upravo jednu od te dve stvari.

5

Pored toga vrlo često nisam zadovoljna dizajnom te iste odeće. Čini mi se da je previše svega. Previše detalja, dezena, nepotrebnih ukrasa i vrlo često je previše ROZE. Jednostavnost je rezervisana za pamučni program, ali ne i za nešto malo elegantnije. Zašto haljinica mora da ima i dezeniran materijal i čipku i til i cirkone? Naravno sve je stvar ličnog senzibiliteta i ukusa i naravno da će svako prema tome i birati odevne komade.

lena petra jpg-12

Zato sam se upustila u jedan novi poslovni poduhvat, zajedno sa Nađom Jokanović, koji mi je vrlo ličan, poseban, te samim tim i izuzetno važan. Radi se o pokretanju brenda Lena Petra Girlswear – odeći za devojčice koja je, pre svega, prijatna i udobna, a uz to i potpuno praktična za kombinovanje u svim prilikama.

10

Modeli su osmišljeni tako da mame mogu da uživaju u izgradnji stila svojih mezimica i da ih uče o dobrom ukusu i ponašanju, kao i o tome zašto je važno da se stil i individualnost neguje i iskazuje od malih nogu.

Sve odevne komade iz ove kolekcije možete videti i naručiti putem sajta www.lenapetra.com.

Posetite Facebook stranicu Lena Petra Girlswearkao i Instagram profil.

Dobrodošli u čarobni svet mode Lena Petra Girlswear!