#newproject: WANNABE DIGITAL AWARDS

U kancelariji WANNABE MAGAZINA i WANNABE MEDIE se nešto jako interesantno krčka! Spremamo veliki novi projekat! Ovo je do sada jedan od najvećih projekata koji mi produciramo. Krenuo je 24. septembra, a završiće se gala događajem 8. novembra.

Kao i obično, želeli smo da malo pomerimo granice i osmislimo projekat koji će biti prvi te vrste u našoj zemlji. Može se reći da je ovo i bila ideja vodilja za nastanak WANNABE MAGAZINE DIGITAL AWARDS – Influence 2018. powered by Philips Lumea, nagrada za online influensere u čak 17 različitih kategorija (Fashion Blogger of the Year 2018, Beauty Blogger of the Year 2018, Lifestyle Blogger of the Year 2018, Food Blogger of the Year 2018, Travel Blogger of the Year 2018, Fashion Instagrammer of the Year 2018, Lifestyle Instagrammer of the Year 2018, Youtuber of the Year 2018, Makeup Youtuber of the Year 2018, Lifestyle Youtuber of the Year 2018, Travel Youtuber of the Year 2018, Vlog Youtuber of the Year 2018, Rant Youtuber of the Year 2018, Sketch Youtuber of the Year 2018, Gaming Youtuber of the Year 2018, Rising Star of the Year 2018, People’s Choice Influencer of the Year 2018)!

Kao što sam već spomenula, reč je o jedinstvenom, potpuno novom i drugačijem projektu koji se realizuje u Srbiji po prvi put i zaista imam (kao i svi koji su učestvovali u realizaciji) velika očekivanja!

Koristim ovu priliku da se zahvalim i našim prijateljima i partnerima koji su nam pomogli da naša zamisao uspe – Philips LumeaFashion&FriendsUniCredit BankDoncafe Barista EspressoAvonRenault, Naxi radioRadio 3Radio Top FMFOX – hvala vam!

Ukoliko smatrate da ste baš vi influenser koji ima najveći uticaj na kreiranje mišljenja novijih generacija – požurite na sajt wannabedigitalawards.com gde ćete pronaći više informacija u vezi sa načinom prijave, kriterijumima selekcije i dodatnim pravilima učešća.

Prijavite se ili prijavite nekog za koga mislite da je najbolji!

wannabe digital awards (2)