NINAMILÀN studio #newcrush: Be wild but stay soft

Mislim da je najveća i najvažnija stvar zbog koje radim sve ovo što radim, upravo ta sloboda da istražujem, eksperimentišem, otkrivam – igram se! A kada uz sve ovo imam i dobar tim koji je spreman da ispuni sve moje zamisli koje mi eto tako padnu na pamet kada se najmanje tome nadam – ja sam dvostruko srećna žena! Šalu na stranu, nije da ih uvek zatrpavam svojim idejama, često brainstorming-ujemo i zajedno dolazimo do sjajnih rešenja.

1 2

Tako je nastao moj novi omiljeni NINAMILÀN studio komad – puff jakna koja će u narednim mesecima, nezavisno od godišnjeg doba, biti onaj statament detalj kojim ćete “obrnuti igricu” svakodnevnog oblačenja. Stvorena za urbane devojke koje načinom oblačenja pokazuju svoj stav i ono što zaista jesu, ova jakna će probuditi njihovu divlju stranu, istovremeno čuvajući onu nežnu i delikatnu – be wild but stay soft!

3 4

Lično, na modu gledam kao na određeni vid zabave zbog čega joj i pristupam potpuno otvoreno i spontano. Mislim da je dobar dokaz za to činjenica da će se NINAMILÀN studio sastojati od tri linije, sporty, business & sexy, a da će se komadi ovih kolekcija lako mix&match-ovati jedan sa drugim, potpuno u skladu sa vašim raspoloženjem i efektom koji želite da postignete. Slay all day, na vaš način!

5 6

Često me pitaju odakle mi tolika inspiracija i često ni sama ne znam, ali za ovaj “modni projekat” mi je potpuno jasno – inspirisana sam onim što bih sama volela da imam i nosim, a što nisam pronašla ni kod jednog drugog brenda. Zato NINAMILÀN studio tim pre smatram sasvim ličnim projektom jer otkrivajući i materijalizujući sopstvene modne potrebe dolazim do komada koji mogu da istaknu i stil nekih drugih žena, koje razmišljaju kao i ja. Svakako, sve ovo je jedna velika avantura za mene, avantura u kojoj neizmerno uživam, zato od mene zaista i možete da očekujete neočekivano u narednom periodu!

Kolekcija je dostupna u koncept storu Fab living by Una, Krunska 50.