Novo iz radionice Wannabe Magazine & Fashion&Friends: SVUCI ME – OBUCI ME YouTube Show

Ove jeseni pripremamo vam nešto novo, krajnje zabavno i provokativno! Da, u pitanju je još jedan YouTube show! 

Nakon uspešnog show-a Fashion&Twins, u saradnji sa Fashion&Friends, ponovo ćemo vam pružiti priliku da zajedno sa svojom najboljom drugaricom ili drugom, dečkom ili devojkom, bratom ili sestrom, učestvujete u modnom reality YouTube show-u, i na kraju postanete GLAVNE ZVEZDE Fashion&Friends modne kampanje!

SVUCI ME OBUCI ME insta 02

U show-u SVUCI ME-OBUCI ME, koji će se emitovati od septembra u 10. epizoda, parovi koji budu izabrani će konačno saznati kako ih “doživljava” njihova devojka, odnosno dečko, najbolja drugarica ili drug – kada su stajling i moda u pitanju!

Šta će se dogoditi kad ih najbolja drugarica, recimo, “svuče” i “obuče” u nešto što NIKAD ne bi izabrali za sebe?! Već vidim – puno drame, ali i zabave u najavi!

svuci me obuci me 2b

Međutim, neće se sve završiti tu!

Da stvari budu još zanimljivije, sve stajlinge učesnika će ocenjivati i komentarisati stručni žiri koji će biti sastavljen od poznatih i eminentnih ličnosti iz sveta mode – stilista, fotografa, modnih urednika, šminkera i drugih!

svuci me obuci me 2a

Na kraju, najstilizovaniji parovi po oceni žirija dobiće priliku da postanu glavne ZVEZDE nove Fashion&Friends modne kampanje za jesen/zimu 2017.

Stiglo nam je baš puno prijava što nas poseno raduje! Izgleda da su mnogi spremni da odgovore na ovaj stilski izazov! Ali da li će u tome i uspeti? I sama jedva čekam da vidim!