Novo proleće i nova Lena Petra Girlswear kolekcija

Iako se proleće brzinom svetlosti, barem kad su temperature u pitanju pretvorilo u leto, a onog pravog prolećastog osećaja u vazduhu je bilo sveukupno pet dana, ja ipak nekako volim još uvek da razmišljam i ponašam se kao to baš i nije tako. Kalendarski sam u pravu, i nameravam da održavam proleće u glavi i duhu do daljnjeg.

31914143_224134271678473_3558175899868200960_n (1)

Jer znate u čemu je zapravo stvar? Kad dođe leto, ono teško, gradsko, užurbano, toplo, betonsko leto, iskreno, i prihvatim da je tu, najradije bih se spakovala i iz gradske džungle otišla u onu pravu gde je isto toplo ali barem hladovina. Teške teme i ozbiljne misli su mi tada i ozbiljno na off i jedino o čemu mogu da razmišljam je kako biti tri meseca na moru recimo. Nikako, znam, znam-čisto hipotetički raspredamo jer što da ne. E zato, postoji proleće. Da nas lagano uvede u sve što sledi i iskoristi naš potencijal do maksimuma, a mi njega za pokretanje svega u sebi i oko sebe. Pokretanje pozitivnih promena, postavljanje temelja za vibracije koje će odavde da nas nose kroz leto i dalje. Za nove stvari, otvaranje novih poglavlja i novu energiju.

9

10

4

A kad smo kod novog, i kao dokaz da se držim onoga što “propovedam” novo je to da moja kolekcija odela stiže baš baš brzo. Stalno nešto menjam i ispravljam, jer perfekcionista u meni na sve odmahuje glavom, ali sad je već prilično izvesno da je brzo tu. Ono što svakako već jeste stiglo je nova Lena Petra Girlswear kolekcija u kojoj smo napravili nešto potpuno drugačije. Umirili smo paletu a razigrali forme. Od razigranog, jarkog kolorita, prešli smo gotovo na monohromiju, na čisto i svedeno belo, ali zato pojačali karnere, til, podsuknje, slojeve, preklope. Istraživali smo formu, i dobili neverovatne komade na koje sam izuzetno ponosna.

Inspirisani snovima, nekom nostalgičnom emocijom za najbezbrižnijim periodom, i čistom ljubavlju prema malim budućim genijalkama i samoj modi, nemirne oblake snova pretvorili smo u odevne komade, i dobili novu kolekciju, a naše omiljene devojčice haljine iz kojih neće želeti da izađu (višestruko potvrđena informacija!) Od najkvalitetnijih i najprefinjenijih materijala, u nijansama bele i sa primesama nežne roze, nova Lena Petra Girlswear kolekcija osigurava da se naše male princeze osećaju sjajno u svojim haljinama, u svakoj prilici i igri,a da pritom izgledaju kao prave dame.

1

8

Posetite Facebook stranicu Lena Petra Girlswear, kao i instagram profil.