Novogodišnja dekoracija: Probajte nešto drugačije

Novogodišnja dekoracija je uvek inspirativna da testiramo našu kreativnost, i da svake godine isprobamo nešto novo i drugačije i naravno da se zabavimo sa prijateljima i porodicom. Meni lično prija novogodišnja euforija i najviše uživam u dekoraciji jelke, pogotovo od kada imam ćerku, jer je dečija radost magija ovog praznika. Svake godine krećem sa dekorisanjem i pripremama početkom decembra, a samo kićenje traje par dana, jer nikad dovoljno ukrasa i lampica.

Pre neki dan sam dekorisala sa našim timom i kancelariju i između ostalog sam napravila i ovo što ćete videti u nastavku. Za sve ovo mi je trebalo bukvalno pet minuta. Istina da sam imala sve ove rekvizite u studiju, ali ovo su stvari koje imate sigurno kod kuće.

Jedino što morate da kupite su akrilne boje, mada možete da koriste i tempere, četke za crtanje, hamer u bilo kojoj boji, ja sam imala sivi, lampice. Jelkica od žice je kupljena u Garden Centru davno, ali možete i da samo zalepite lampice preko crteža. Trebaće vam još samo stolica, ćebe, jastuci i naravno pokloni.

U nastavku su slike po fazama izrade, videćete koliko je lako!

ph. Dragan Asanov

dekor1

dekor2

dekor3

IMG_7955

Pridružite mi se na Facebooku, Twitteru, Instagramu i Youtubeu.