Novogodišnja magija i nova Lena Petra Girlswear kolekcija

Kraj godine je nekako hteli mi to ili ne, uvek namenjen za rekapitulacije, svođenje računa, prisećanje, i malo malo uhvatim sebe kako obeležavam neke meni bitne godišnjice, završene cikluse, stečene uspomene. Ne znam kako je kod vas ali meni je ova godina baš proletela. Mislim, decembar uvek nekako dođe mnogo brže nego što sam spremna da priznam, ali ovaj je baš požurio.

Tako je očas prošlo skoro godinu dana od kada sam zajedno sa Nađom pokrenula brend Lena Petra Girlswear, i možda zvuči prepotentno (vi znate da nije) ali kada sam pre neki dan pročitala svoj prošlogodišnji post prilično sam ponosna što mogu da kažem da smo ispunile sve što nam je bila početna zamisao i želja. Da se brend izdvoji po kvalitetu, unikatnom dizajnu, neobičnim materijalima i bojama, i da bude nešto što će devojčice voleti, a mame im, sigurne u kvalitet, sa zadovoljstvom kupiti.

nina 6

Ponosna sam jer smo ovo uspele same a zajedno, jer uprkos svim ciljevima koje smo već ostvarile, još uvek ima novih stavki na to do listi koje radimo podjednako entuzijastično i predano.

Nova kolekcija „Darling Dot“, kao i prethodne pomaže devojčicama da od malih nogu nauče koliko je bitno iskazati svoj lični stav i negovati individualnost, i zaista želimo da im pomognemo u tome. Sigurne devojčice rastu u sigurne devojke a one opet u sigurne žene, i naš zadatak je da ih tome svim raspoloživim sredstvima naučimo i podržimo, a stil je samo jedan od njih.

nina 1

nina 5

Inspirisane željom svake devojčice (a i nas samih, sećamo se kako je divno bilo maštati i biti princeza) stvorile smo kolekciju koja naše najdraže klinceze pretvara u moderne Dizni princeze.

nina 2
Suknje, zanimljiva odela za devojčice, kaputići, haljinice, bluze, sve je dizajnirano u cilju da se vaše devojčice osećaju kao ono što zaista jesu… princeze. A još više da bismo im pokazali i podržali ih u tome da zaista mogu biti sve što požele. Paleta boja koje preovlađuju se proteže od nijansi delikatne roze, preko nežno plave i golubije sive do najintenzivnije plave, i oslikava i oživljava magiju detinjstva i nesputanu imaginaciju. Vreme je za novogodišnje čarolije i malo Dizni magije.

Prepustite se!

nina 4

nina 3

Svi odevni komadi dostupni su na www.lenapetra.com, kao i preko Instagram DM, ili u novootvorenoj radnji za mališane Kidsroom Concept u Gospodar Jovanovoj 31, kao i u FAB living by Una concept store-u na Vračaru u Krunskoj 50.

Posetite Facebook stranicu Lena Petra Girlswear, kao i instagram profil.