NYFW Inspo & Instagram Giveaway

Nedelja mode u Njujorku je završena, ali kako nam tek predstoji prolećna sezona želela sam da izdvojim neke od kreacija koje su predstavljene u okviru prolećnih kolekcija, i koje bih ja rado ponela.

Jedna od favorita mi je kreacija modne kuće DKNY. Reč je o haljini sa uzdužnim i poprečnim tankim prugama, koja je ujedno i sportska i ženstvena. Ako volite pruge kažu da su one u trendu baš ovog proleća, a mislim da ću i ja morati da nabavim uskoro takav neki komad, na primer odelo.

Druga kreacija koja mi se dopala je kreacija modnog brenda Delpozo. To je tunika haljina sa donjim delom koji podseća na tutu sa tilom i dubokim “V” izrezom.

I za kraj sam izdvojila i super classy odelo u crnoj boji koje potpisuje Michael Kors. Ovo odelo bih nosila onih dana kada želim da se osećam sigurno u sebe, opušteno i naravno kada želim da ostavim utisak.

6

Mene su ove kreacije inspirisale i da vam poklonim nešto i organizujem mali Giveaway na Instagramu. Poklanjam vam paletu Sephora senki inspirisanu Njujorkom, Crystal Derma antisolar DD kremu, kao i ilustraciju kreacije Delpozo.

g2

Uslovi učešća u Instagram Giveaway-u:
1. zapratite me na Instagramu OVDE
2. u komentaru ispod ove fotografije na Instagramu tagujte tri drugarice
3. na mom Instagram profilu lajkujte pet fotografija koje vam se najviše dopadaju

U petak 4. marta na mom Instagram profilu ću proglasiti pobednicu uz pomoć sajta random.org

Giveaway je otvoren samo za učesnike sa prebivalištem u Srbiji.

Srećno!

Pridružite mi se na Facebooku, Twitteru, Instagramu i Youtubeu.