PINKgnificent: #brandnew in NINAMILÀN studio

“Pink isn’t just a color. It’s an attitude!”

Mislim da sam sa ovom idejom i započela kako sam brend NINAMILÀN studio, tako i najnoviju kolekciju koja je zaista pop of pink! Da, bilo je tu i drugih boja, ali zaista mi se čini da retko koja poručuje “stav” koliko baš ta veličanstvena pink. Čak i kada je neki komad u nekoj drugoj boji (u aktuelnoj kolekciji su to beli i metalik sivi kompleti), mora tu biti i malo pink detalja – sa njima prosto ne možeš da pogrešiš. A za one koji iskreno veruju u “the pinker the better” filozofiju, tu su svi ostali modeli iz kolekcije; suknje, haljine, sakoi, u raznim varijantama, za svačiji ukus, senzibilitet i stil.

Kao što sam ranije naglašavala, modu doživljavam kao zabavu, pristupam joj spontano, a svoje kolekcije kreiram na osnovu sopstvenih modnih potreba ili ideja koje sam dobila posmatrajući ponudu na savremenoj modnoj sceni. Ovoga puta sam sve to nekako “spakovala” u jedan finalni proizvod koji možete da vidite na fotografijama ispod, a u istom duhu je održano i snimanje ove kampanje na kojem smo se odlično zabavili i, čini mi se, malo pomerili sopstvene granice i očekivanja. Uostalom, to sam i najavila, zar ne?!

nina milan studio (1) nina milan studio (2) nina milan studio (3) nina milan studio (4) nina milan studio (5) nina milan studio (6) nina milan studio (7) nina milan studio (8) nina milan studio (9) nina milan studio (10) nina milan studio (11) nina milan studio (12) nina milan studio (13)

Zato, drage moje, počnite i same da shvatate modu kao igru. Zabavljajte se birajući i noseći određenu odevnu kombinaciju. Iskoristite ono što vam se pruža da iskažete sebe i svoju ličnost u punom sjaju. Budite hrabre, kreativne i samouverene. Ne plašite se eksperimentisanja i isprobavanja novih stvari koje vam možda u prvi mah ne deluju kao nešto što bi išlo uz vas. Pomerajte svoje granice i izlazite iz zone komfora, što češće. I naravno – nosite pink!

“Because life’s too short to live in black and white!”