Pregnancy style: Black & Sexy

Ovih dana se osećam baš “trudno”. Kao da mi je stomak preko noći porastao i simptomi koji vas prate tokom trudnoće, koji su bili sasvim umereni i podnošljivi, “napadaju” me sa svih strana! A projekata i posla nikad više. Naravno, ne radim sve sama, ali za mnoge stvari moram biti tu i moram lično učestvovati.

Tako je bilo i juče kada smo imali zakazano snimanje za jednu novu, zanimljivu kampanju o kojoj još uvek ne smem otkrivati detalje, ali ono što smem reći jeste da sam morala da se maksimalno doteram, našminkam i pronađem autfit u kom se osećam elegantno, zavodljivo i sigurno u sebe!

IMG_9745

Nije lako, ali jeste moguće! Tako da, drage moje dame, ako ste u drugom stanju i čeka vas neki važan svečani događaj, poput recimo neke svadbe, evo mog predloga za stajling: black & sexy! Što se haljine tiče, bitno je da ne bude preuska kako vam ne bi bilo neudobno, ali i da prati liniju tela i obline. Dužinu birajte tako da prikrijete bilo kakve otoke ako ih slučajno imate, dok je mantil u istoj boji jer crna, osim što je elegantna, odlično izdužuje figuru.

Ceo autfit sam upotpunila i osvežila torbom i cipelama u veselim bojama kako bi se malo “razbio” efekat crne.

Kako vam se sviđa?

IMG_9665 IMG_9687 IMG_9689 IMG_9698 IMG_9702 IMG_9722 IMG_9726 IMG_9741IMG_9758

#ninamilan, #cipele #torba #mantil #max&co, #black #dress #elegant #style