Pregnancy style: Like a Radiant Orchid

Svaki put kada pogledam slike koje radim za pregnancy style postove i uporedim ih sa prethodnim, zapravo uvidim koliko beba brzo raste i kako vreme leti! Toga nekako nisam svesna iz dana u dan, ali najiskrenije do skoro mi se činilo kao da stomak nisam ni imala, a onda odjednom – boom!

U svakom slučaju, s obzirom da je sezona svadbi u punom jeku, ovoga puta odlučila sam da vam pokažem kako da se stilizujete ukoliko ste u drugom stanju i čeka vas neka ovakva prilika. Nema razloga da se trudite da sakrijete stomak, već izaberite haljinu koja će vam vizuelno izdužiti figuru.

IMG_7883

Ovoga puta ja sam se odlučila za haljinu Tijane Žunić, koja idealno naglašava sve što treba. Takođe, zaista je divno i mnogo znači kada imate kvalitetnu saradnju sa nekim dizajnerom poput Tijane, te vam ona izlazi u susret i nije joj teško da svoju kreaciju prilagodi vašim potrebama i uradi je po vašoj meri. Tako da, hvala Tijana! :)

IMG_7889

Make-up treba biti sveden, a ja sam se držala svog prepoznatljivog look-a, osim što sam umesto crvenog karmina, koristila boju koja je približnija boji haljine.

IMG_7891 IMG_7900 IMG_7905

Kako vam se čini ova elegantna kombinacija? Podelite vaše komentare sa mnom!