Malo o četkama, blenderima i novim l’Oréal tečnim karminima

Nakon neverovatno dugog januara koji je trajao, otprilike, zauvek, zaista mi je potreban “mali sunčan dan” da se vratim u život. Mislim da me je ovaj vapaj za prolećem i inspirisao da sa Markom snimim novi makeup video u kojem ćemo vam dati nekoliko ideja kako da se našminkate u duhu omiljenog godišnjeg doba, a isprobaćemo i neke nove sjajne proizvode za koje imate moju toplu preporuku!

1

Ovaj video je po mnogo čemu poseban, zapravo. Prvi je u ovoj 2019. godini, u njemu otkrivamo da li je bolje koristiti četke ili beauty blendere za šminkanje, kako se ovi proizvodi čiste i održavaju, a dotakli smo se i nekih važnih životnih pitanja poput emotivnih odnosa, prevara pa čak i ishrane. Pa, standardno kada smo Marko i ja u pitanju, zar ne?

Kada je reč o makeup proizvodima koji su i suština svega ovoga, isprobali smo Becca Volcano Goddess paletu senki i highlighter, ali i nove L’Oréal tečne karmine koji su zapravo bili zvezda našeg današnjeg druženja. S obzirom na to da je eye makeup bio prilično sveden, isprobala sam sve dostupne nijanse na usnama i odlično se zabavila! Ukoliko kao i ja imate toliko obaveza u toku dana da prosto morate da se snalazite i doterujete onako usput, najbrži način da ponovo zablistate je upravo nova nijansa ruža – nežnije za preko dana, efektnije za veče. Ili, jednostavno odaberite onu nijansu koja se najbolje slaže uz vaše trenutno raspoloženje!

2 (1)

Novi L’Oréal karmini su me kupili svojom laganom formulom jer se lako nanose, ne isušuju usne i doslovno se osećate kao da nemate ništa na njima, a ono što je takođe važno istaći, a što sam vam ostala dužna u videu – zaista su izuzetno postojani! Kada su preživeli moj test sa hranom i kafom, preživeće sve! :)

3

Javite mi kako vam se dopao ovaj makeup look inspirisan prolećem i koja je vaša omiljena nijansa novih L’Oréal tečnih karmina. Ljubim vas!

4