Šta sve možeš da uradiš danas? (GIVEAWAY)

Pre neki dan mi je naša saradnica Elena poklonila planer “Sve što možeš danas”, koji je ona dizajnirala. Planer je vrlo zanimljivo koncipiran – pored standardnog vremenskog rasporeda, postoje i stvari kao što su “Danas sam zahvalna za…”,”Moja 3 cilja za ovaj mesec…” i “Moje nove dobre navike”, što me je inspirisalo da danas napišem post o tome kako izgleda jedan moj dan i o tome šta je sve to što mi fali u redovnim aktivnostima i na čemu bi trebalo dodatno poraditi.

Primetila sam da mi dan ponajviše zavisi od toga kako sam provela noć, da li sam spavala bez prekida makar šest sati ili manje, da li mi se dete noću budilo, jer je sanjalo nešto ili je bolesno, ili jednostavno bi da se igra i da li sam radila do tri ujutru… Nekada se dešava da neke kućne poslove radim tek posle 12h, jer sam tada tek slobodna za to.. Već godinama imam poremećen ritam spavanja, a za to nije kriva samo moja ćerkica, već i previše obaveza, kao i moja “nemirna” glava puna ideja, koje nekako najviše naviru noću, zato što sam tek tada, kad svi legnu, potpuno sama sa svojim mislima, pod uslovom da i dalje imam snage i da se ne “onesvestim” od umora. Znam da u ovome svemu nisam jedina i da nas žena koje pokušavamo uspešno da postignemo sve u jednom danu ima mnogo.

nina kolaz

Jedan moj uobičajen dan izgleda ovako:Jutro mi počinje u 7:00 spremanjem i doručkovanjem, proveravanjem mailova, društvenih mreža i svih naših sajtova, organizacijom deteta, dadilje i svi ostalih obaveza oko kuće, bilo da je čišćenje ili nabavka u pitanju, zatim odlaskom kod frizera i odlaskom u kancelariju, usputnim telefoniranjem, ukoliko nemam neki sastanak ili nemam nešto drugo što moram da obavim van kancelarije, u kancelariji prolazim kroz spisak zaduženja i radim stvari po prioritetu, pogotovo što je uvek nešto hitno za klijente.

U našem timu, između ostalog zadužena sam i za produkciju, pa se prvo time bavim kad dođem i sadržajem svih magazina, sa urednicom Jovanom prolazim kroz sve planove kako naše, tako i za klijente za taj dan i celu nedelju. Tako da prvi deo dana koristim za organizovanje aktuelnih operativnih stvari kao i snimanja i slikanja koja se tiču mog bloga, a drugi deo dana koristim za nove projekte i koncepte, pogotovo nakon 17h kada čekam svoju partnerku Nađu Jokanović da se vrati sa svih sastanaka i događaja, onda prolazimo kroz dugoročnije planove.

Sa kancelarijskim delom posla uglavnom završavam oko 19h, nekada ostajem i duže, pogotovo ako imamo neko snimanje. Nakon toga odlazim kući i narednih nekoliko sati su rezervisani za porodicu. Kada svi odu na spavanje, raspremam stvari po kući i opet radim, čitam i istražujem ili crtam za fakultet. Ako sam baš premorena provedem veče gledajući filmove sa mužem. Neću reći kada mi se završava dan, pustiću vas da pretpostavite.

sve sto mozes danas giveaway2

Da biste lakše isplanirali svoj dan, poklanjam vam jedan “Sve što možeš danas” planer koji je meni neophodan ovih dana.

Uslovi učešća u Instagram Giveaway-u:

1. zapratite me na Instagramu OVDE

2. zapratite Instagram Sve što možeš danas OVDE

3. u komentaru ispod ove fotografije na Instagramu tagujte tri drugarice

4. na mom Instagram profilu lajkujte pet fotografija koje vam se najviše dopadaju

U petak 1. aprila na mom Instagram profilu ću proglasiti pobednicu uz pomoć sajta random.org

Giveaway je otvoren samo za učesnike sa prebivalištem u Srbiji.

Srećno!

Pridružite mi se na Facebooku, Twitteru, Instagramu i Youtubeu.