Šta sve treba da poneseš kada ideš sa decom na letovanje? (VIDEO) + YouTube Giveaway

Da li se pripremate se za (prvo) letovanje sa malim detetom i već vas unapred “boli glava” jer ne znate šta tamo može da ih, odnosno vas, zadesi? Ujedi komaraca, pad imuniteta, osetljivost stomaka na vodu i hranu, temperatura i sva ti drugi problemi koji mogu da pokvare letovanje?

Prvo letovanje sa mališanima uvek je jedno novo i zanimljivo iskustvo, naročito zato što još uvek ne znate kako će vaše dete reagovati na novu sredinu, na plažu, na more i sve letnje čarolije koje do sada nije iskusilo. Sasvim je sigurno da ćete se kući vratiti prepune najlepših uspomena i slatkih fotografija, ali kako putovanje sa decom nije samo uživanje, već i velika odgovornost, jako je važno da im obezbedite pravilnu negu i zaštitu kako od sunca, tako i od virusa i bakterija koji znaju da ih “zakače” tokom letovanja.

1 copy

Kao mama Lene Petre i trudnica u osmom mesecu mogu da kažem da sam odavno “preživela” prvo letovanje sa bebom i samim tim sam rešila da sa vama podelim svoja iskustva sa svojih putovanja.

Pre svega, ono na šta sam obratila najviše pažnje jeste jačanje imuniteta svoje ćerke. Tako joj uvek unapred pre pute dajem Imunobeta glukan sirup sa ukusom jagode, koji zahvaljujući svojoj slatkoj aromi “prolazi” bez problema! Imunobeta glukan sirup jača imunitet i sposobnost organizma da se odbrani od virusa, bakterija i svih ostalih mikroorganizama i toksina.

Osim ovog sirupa, odlično se pokazao i Ferimed eliksir sa gvožđem, cinkom i medom koji takođe jača imunitet, a da pritom ne izaziva mučninu ili digestivne tegobe. Ima jako lep ukus, a zahvaljujući simpatičnom pakovanju, vaši mališani neće imati averziju prema ovom eliksiru. Govorim iz iskustva!

2

Znajući da su dečiji nosići prilično osetljivi i da im je lako da se zapuše, na letovanje uvek nosim i Marisol Isotonic sprej rastvor morske soli zahvaljujući kojem se, uz redovnu primenu, smanjuje mogućnost infekcije gornjih disajnih puteva. 

Ujede insekata ne mrze samo odrasli, već i deca, čija je koža još osetljivija i sklonija iritaciji od kože nas odraslih. Ipak, uz Xibi sprej dobijate sasvim prirodnu zaštitu protiv uboda komaraca i insekata, kako za decu, tako i za vas. Uz to, Xibi sprej je veoma praktično rešenje za zaštitu od komaraca na putovanju!

IMG_9993 (1)

Još nekoliko proizvoda koje vam toplo preporučujem, a koji mogu pomoći kako vašim mališanima, tako i vama da sprečite narušavanje prirodnog balansa crevne flore i razne stomačne viruse, zatim dehidraciju organizma kao i pojavu opekotina od sunca vam otkrivam u drugom videu iz serijala Moderna Mama. 


Sve ove Esensa proizvode možete pronaći u apotekama, a u saradnji sa Esensom u okviru projekta Moderna Mama, na Wannabe Magazine-u je u toku Giveaway u kom možete osvojiti 1 paket sa svim ovim proizvodima za bezbrižno leto vas, ali i vaših mališana.

Sve što je potrebno da uradite jeste da:

Lajkujete Facebook stranicu Esensa,

Zapratite Instagram profil Esensa Serbia

Zapratite YouTube kanal Wannabe Magazine,

U komentaru ispod ovog videa na Wannabe Magazine YouTube kanalu odgovorite na pitanje: “Bez kog Esensa proizvoda ne biste mogli da zamislite letovanje sa decom i zašto?”

YouTube Giveaway traje deset dana, od 21. jula do 30. jula, dobitnici će biti izvučeni 31. jula, a biće nagrađeni najkreativniji odgovori. Napomena: YouTube Giveaway važi samo za Republiku Srbiju! Srećno!