Sun & care pomade SPF 15 & Giveaway

Ove godine Sunce se već najavilo, obećavajući letnje prženje, a kad pomislim na vrućinu, odmah pomislim na more, a zatim na zaštitne mazalice i visinu faktora. Naravno da volim da budem preplanula.

Crystal Derma je domaći brend koji je napravio zlatnu zaštitnu kremu sa svetlucavim česticama, kao da su mene pitali čime bih najviše volela da se mažem ovog leta. Oni je preporučuju za već preplanulu kožu, a meni je palo na pamet da je mažem kad tek krenem sa sunčanjem i kada još uvek nisam dovoljno preplanula da bih se lako i opušteno skinula u kupaći kostim. Jer kada je namažete koža vam izgleda sjajno, šljokičasto i pomalo tamnije i samim tim ćete se osećati sigurnije.

Super mi je što se zove pomada – sećate se, tako su naše bake zvale sve kreme za negu kože. Takođe mi je jako bitno to što u svom sastavu ima ši buter i maslinovo ulje. A svetlucave čestice se lako i lepo stapaju sa kožom i pružaju joj srednji stepen zaštite od UVB i UVA zračenja.

Znam da ćete želeti da se mažete kao dete koje se dokopalo mamine kreme, naročito kad je ovako čudesno zlatasta, ali pakovanje od 185 ml vam je sasvim dovoljno za desetodnevno letovanje.

7

6

1

2

3

4

5

 

Fotografije: Miomir Milić

U saradnji sa ovim brendom poklanjam vam 2 x 1 kremu.

Uslovi učešća u Giveaway-u:

1. lajkujte Facebook stranicu Crystal Derma

2. lajkujte Facebook stranicu NINAMILAN

3. u komentaru ispod pinovanog posta na Facebook stranici tagujte dve drugarice

U četvrtak 19. maja u podne na Facebooku ću proglasiti pobednicu uz pomoć sajta random.org

Giveaway je otvoren samo za učesnike sa prebivalištem u Srbiji.

Srećno!