Superhrana, super-ti: Zašto su ti ove supernamirnice neophodne u životu? + Instagram Giveaway!

Da li u svojoj ishrani koristiš superhranu, poput chia semenki, goji bobica, peruanske make ili za većinu ovih namirnica nisi ni čula?

O superhrani su prvo počele da pišu food i fitnes blogerke, koje su, čini se, među prvima otkrile njihove neverovatne koristi. Istina je ipak drugačija – mada fitnes blogerkama svakako možemo da zahvalimo što su i nama ostalima preporučile ovu hranu i usmerile nas na zdraviji život.

Superhrane se zapravo koriste već stotinama godina, ali su njihove koristi bile poznate samo pojedinim narodima koji su ih i otkrili. Tako recimo peruanska maka dolazi iz, pogađate, Perua, raste na 4000 metara nadmorske visine i ne čudi podatak da su je koristili legendarni narodi poput Inka!

Ali vratimo se na početak. Prema nekoj opšteprihvaćenoj definiciji, superhrane su hrane koje su prepune moćnih jedinjenja, antioksidanata, vitamina, minerala i drugih nutrijenata, i kada se redovno konzumiraju, telu daju fantastičnu „injekciju“ zdravlja – podižu nivo energije, održavaju zdrav hormonalni balans i imunitet, uništavaju viruse, vrše izvanrednu detoksikaciju tela i čine da kosa i koža SIJAJU!

zlatna maka1

Naravno, ne želim da pomislite da se radi o čarobnom štapiću – ništa neće delovati preko noći, za sve se mora biti strpljiv i superhrana koju jedete se mora konzumirati redovno, i ukoliko pratite kako utiče na vaše telo, a pritom vodite relativno zdrav život – napredak ćete sigurno primetiti!

Superhrane ImUna de Gato i Zlatna maka, brenda Srce Prirode, sam otkrila na preporuku prijateljice. Naime, krajem prošle godine osetila sam zamor i pad energije, koji nekako s’ jeseni idu ruku pod ruku. Požalila sam se prijateljici koja mi je odmah preporučila ove superhrane i kako je kod kuće imala dve bočice Zlatne make, odmah mi je donela mi je jednu. Pila sam je samo nedelju dana (jednu kašičicu dnevno uz grčki jogurt, mada je idealan dodatak smutijima), kada sam osetila prve efekte, koje sam sasvim slučajno primetila – shvatila sam da je skoro jedan ujutru, a ja još uvek imam energije da završim par dodatnih stvari sa to-do liste!

Zlatna maka je neverovatna superhrana o kojoj se ne zna dovoljno. Ne samo da podiže nivo energije, već i uspostavlja pravilan hormonalni balans, umanjuje efekte PMS-a, povećava fizičku izdržljivost i energiju, umanjuje depresiju i anksioznost, stimuliše rad mozga, balansira telesnu težinu i još mnogo toga!

Nakon toga, odlučila sam da probam još jedan proizvod, a to je ImUna de Gato koja je takođe 100% organski nutritivni suplement i dolazi sa područja Anda, a izuzetno čuva imunitet i deluje kao antiage injekcija na ceo organizam!

Mogla bih ja još da pišem i hvalim ove superhrane, ali bi to možda bilo kontraproduktivno, te je najbolje da vam pružim priliku da ih sami probate!

Zlatna maka

U duhu sa iskrenom preporukom, želim i da napomenem da trenutno ove proizvode ne koristim, zato što ženama u drugom stanju nisu potrebni – organizam tada već sam proizvodi sve što je telu i bebi potrebno, a i zbog jačih ukusa i osetljivosti same trudnice mogu doprineti jutarnjoj mučnini, ali to me nije sprečilo da se udružim sa brendom Srce Prirode, kako bismo vam u Instagram giveaway-u poklonili 3 x 1 paket proizvoda!

Sve što treba da uradite jeste da:

  1. Pratite NINAMILAN na Instagram-u
  2. Pratite SrcePrirode na Instagram-u
  3. Na fotografiji na Instagramu, u komentaru tagujete 3 prijatejlice

Giveaway traje do 21. marta, a dobitnici će biti izvučeni putem sajta random.org 22. marta! Srećno!

Napomena: Važi samo za Republiku Srbiju