Wannabe Magazine je uručio nagradu za Najbolju digitalnu prezentaciju dizajnerki Ani Trošić Trajković

Sada već tradicionalno 42. Belgrade Fashion Week koji je trajao od 28. oktobra do 3. novembra, zvanično je završen i i zatvoren svečanom dodelom nagrada. Ovom prilikom WANNABE Magazine je uručio Nagradu za najbolju digitalnu prezentaciju dizajnerki Ani Trošić Trajković.

full-size-4

Upotreba društvenih mreža je toliko intenzivna i u sve većem porastu da je korišćenje prednosti koje tehnološki osvešćena kultura donosi svakako nešto što se mora iskoristiti, pogotovo u art i fashion svetu. Možda zvuči previše entuzijastično ali činjenica je da je svako (barem u teoriji) udaljen samo jedan klik od nas.

Zvuči baš neverovatno, ali sadašnjica je puna kapaciteta koji se moraju iskoristiti i WANNABE Magazine kao vodeći fashion, beauty&lifestyle portal u Srbiji, prepoznao je da je ove godine Ana Trošić Trajković ta koja je prepoznala potencijal digitalnog sveta i zaslužila priznanje za Najbolju digitalnu prezentaciju.

full-size-3

Kako i sama Ana kaže jedna od najvećih promena u svetu mode u poslednjih desetak godina dogodila se upravo usled interneta i društvenih mreža. Moda je na pravom putu da potpuno promeni svoje mehanizme, posebno one koji se odnose na prezentaciju i prodaju. U tom duhu, Ana veruje i da će modne revije u tradicionalnom smislu potpuno prestati da postoje u decenijama ispred nas, i da će se store-ovi pretvoriti u virtuelne show room-ove i galerije, jer će ljudi sve više kupovati on- line.

full-size

Njene najnovije komade i dizajn možete videti na Instagram stranici,a više o tome šta WANNABE ovogodišnja pobednica misli svetskim modnim centrima, modnoj sceni u Srbiji i koji su to saveti šta čeka pročitajte u zanimljivom i inspirativnom WANNABE intervjuu.