Wannabe Magazine uručio Nagradu za Najbolju digitalnu prezentaciju dizajnerki Tijani Žunić

Sa malim zakašnjenjm pišem ovaj tekst, ali ipak smatram da je važno da se nađe na mom blogu! :)

Prošlog meseca Wannabe Magazine je, sada već po običaju, nakon završenog 41. Belgrade Fashion Week-a, uručio nagradu za Najbolju digitalnu prezentaciju, na tradicionalnoj dodeli nagrada najboljim modnim kreatorima i učesnicima.

slike1-3

Iako se radi o relativno novom tipu medija, moda je postala nezamisliva bez društvenih mreža. Ne samo da brendovi i modni dizajneri na ovaj način široj publici prenose poruke koje žele, kreiraju svoj imidž i identitet, već su postali i “prijatelji” sa svojim kupcima. Društvene mreže su omogućile svakoj osobi da se oseti poput poznate zvezde! U svakom trenutku možemo videti šta nosi Điđi Hadid te i sami nabaviti baš taj model patika ili jakne.

Naravno, dizajneri su ti koji su ove potencijale znali i umeli da iskoriste na pravi način, a Wannabe Magazine je, kao vodeći fashion, beauty & lifestyle portal u Srbiji, prepoznao da je modna kreatorka Tijana Žunić, apsolutno zaslužila ovo priznanje i nagradu!

slike1-2

Iako se Tijana modnim dizajnom bavi već deset godina, kako sama kaže digitalna prezentacija je nešto čime je ozbiljno počela da se bavi tek pre godinu i po dana i praktično je još uvek početnik. Upravo to je i bio jedan od ključnih razloga što je ova nagrada otišla u Tijanine ruke – ona ne samo da je prepoznala važnost društvenih mreža u svom poslu, već i vrtoglavom brzinom postiže rezultate na svojoj Facebook i Instagram stranici! 

slike1

Tim povodom smo na Wannabe Magazine-u sa Tijanom uradili i zanimljiv intervju, u kom je Tijana otkrila više o svom radu, odakle crpi inspiraciju za rad, te kakve sve planove ima za naredni period. Osim toga, Tijana je otkrila i šta misli o srpskoj modnoj sceni i mnogo čemu drugom, te vam toplo preporučujem da pročitate intervju sa jednom od kreatorki koja stvara najženstvenije, najromantičnije i moderne komade!